bjj w Siedlcach
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś z Was ćwiczy lub posiada jakieś informacje nt klubu bjj w Siedlcach?
Napisano Ponad rok temu
A czy ktoś z Was mógłby się wypowiedzieć na temat tego klubu i instruktora, bo chciałbym tam poćwiczyć, a że ćwiczę już aikido i karate to szkoda mi ewentualnie tracić czas i pieniądze na sprawdzanie empiryczne.
Napisano Ponad rok temu

A co do treningów- napewno nie jest to strata ani czasu ani pieniędzy. Trener (Rafal Szafrański- niebieski pasek) naprawde spoko prowadzi treningi. Nigdy nie brakuje czasu na waleczki. Ludzie też są pozytywnie nastawieni. Jednym słowem - zachęcam
 Ja sama też już nie moge się doczekać treningów
  Ja sama też już nie moge się doczekać treningów  

Napisano Ponad rok temu

A jak będziesz wiedziała kiedy bjj wróci z wakacji
 i zacznie się to prosiłbym Ciebie bardzo Anduina o info.
  i zacznie się to prosiłbym Ciebie bardzo Anduina o info.Do zobaczenia zatem na treningach

Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięki! :-)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Może lepiej zamiast iść na judo albo zapasy znaleźć salę z matą, bo tylko z tym jest chyba problem?
Są kluby judo i zapasów, więc muszą być jakieś maty. Nie dałoby się wynająć czy coś ten teges?
Można zawsze sie sklepać z kimś na matę. Z tego co wiem to ludzie z kyoka mają kupować jakąś.
Wszystko kosztuje, ale byliby chyba chętni....
Co do judo to nigdy na treningach nie byłem, ale na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znalazłem kluby:
PTS ul. Prusa 18, 08-110 Siedlce
SKS (szk. nr 9) ul. Graniczna 1, 08-110 Siedlce
Nara
Napisano Ponad rok temu
BJJ SIEDLCE REAKTYWACJA 8)

Napisano Ponad rok temu
 Można się będzie jeszcze zapisać?? Jeśli tak to chętnie przyjde i poćwicze.
   Można się będzie jeszcze zapisać?? Jeśli tak to chętnie przyjde i poćwicze. Tylko mam pare pytań :
kiedy i gdzie są treningi, czy są jakieś grupy wg. wieku albo doświadczenia, i co by było potrzebne na pierwszy trening(dresy czy coś w ten deseń- mam kimono z kyokushin tylko bez pasa)?
Wielkie dzieki za odpowiedź :-)
Napisano Ponad rok temu

Mnie osobiście też tam nie było, ale na plakatach stoi napisane treningi wtorek, czwartek godz.20:00. Elektryk(mała sala)
Wiec tak pewnie bedą treningi

O grupach zaawansowania nic nie wiem. Przyjdziemy we wtorek to się może dowiemy. Ale pewnie nie bedzie podziału.
Jak masz gi bez pasa to może na razie lepiej w koszulce przyjdź. A reszty sie dowiesz na treningu

Napisano Ponad rok temu
 Trening jest w takich godzinach, że na pewno będe miał czas. Dziwne, że nie widziałem nigdzie plakatu  :?
   Trening jest w takich godzinach, że na pewno będe miał czas. Dziwne, że nie widziałem nigdzie plakatu  :?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sambo we Wroclawiu Sambo we Wroclawiu- Ponad rok temu 
- 
			 Robert Sulski Gdynia 11 września 2004 Robert Sulski Gdynia 11 września 2004- Ponad rok temu 
- 
			 gdzie? gdzie?- Ponad rok temu 
- 
			 nowy sezon w bjj i vale tudo lublin nowy sezon w bjj i vale tudo lublin- Ponad rok temu 
- 
			 gdzie i jakie gi gdzie i jakie gi- Ponad rok temu 
- 
			 Władysławowo 2004 pod obiektywem Władysławowo 2004 pod obiektywem- Ponad rok temu 
- 
			 Kto jest założycielem Bjj? Kto jest założycielem Bjj?- Ponad rok temu 
- 
			 2nd IGJJF Tournament (zdjecia) 2nd IGJJF Tournament (zdjecia)- Ponad rok temu 
- 
			 Macaco wins Givanildo at BJJ Máster Macaco wins Givanildo at BJJ Máster- Ponad rok temu 
- 
			 Cz jest BJJ w Zabrzu? Cz jest BJJ w Zabrzu?- Ponad rok temu