i teraz kazdy z nas ma swoj rozum i oceni co jest prawda a co nie.
ze swojego rozumu korzysta garstka, a reszta przyjmie bezkrytycznie gównianą papkę podaną przez rządne sensacji zakłamane, skorumpowane i służące konkretnym grupom media.
Napisano Ponad rok temu
i teraz kazdy z nas ma swoj rozum i oceni co jest prawda a co nie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolego sęk w tym iz on nie zlamal regulaminu ani prawa i zostalo to sprawdzone.po pracy nie masz zadnych wyznaczonych dyrektyw cos ci sie chyba pomylilo:), mozesz trenowac i startowac gdzie chcesz tylko zebys nie lamal prawa.nie pisz takich glupot.Jestem zorientowany jak najbardziej bo nie musze dowiadywac sie jak jest w at od kolegow .A tak na marginesie to jakiego ty masz kumpla w at,ze niemoze trenowac w innym klubie?a jak trenuje to w jakim w takim razie?trochę chrzanisz z tymi mediami, zawsze media są złe, a ludzie których opisują są w porządku, to jak pisza o aferzystach okradających ten kraj, to też są skorumpowane ? zacznij mysleć co piszesz, bo jak sie czasami czyta niektóre posty, to aż się żal robi vale tudo ma najwięcej zwolenników wśród połgłówków. Nie wiadomo jak dokładnie było, poza tym jak się jest w AT, to się ćwiczy z facetami z AT, a nie gdzie indziej, mam kumpla w AT, i nie może on trenować w żadnym innym klubie. Albo trenuje z AT albo nara. Trochę się zorientować jak to jest, a potem wypisywać farmozony. Złamał regulamin to poleciał, inny gliniarz dajmy na to z drogówki, mógłby sobie i startować, ale goście z AT, mają wyznaczone dyrektywy, nawet co mają robić w czasie wolnym od pracy.
Napisano Ponad rok temu
vale tudo ma najwięcej zwolenników wśród połgłówków.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wogole jest jakis paragraf albo punkt w regulaminie policji ze policjant nie moze uczestniczcyc w takich walkach ??
Półgłowki interesują sie vale rudo tylko powierzchownie.Fani oraz zawodnicy takich zawodów są normalnymi często dobrze wykształconymi osobami.Przynajmniej ja znam takich zawodników oraz fanów.Ale zgodzę sie,że może właśnie antyterrorysta nie powinien mieć styczności z zawodami oraz trenować z cywilami.Ale wydaje mi się że kara jest nie adekwatna do czynu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nie rozmawiamy tu o pozerach chodzacych w koszulkach takich czy siakich tylko rozmawiamy o antyterroryscie z 7 letnim starzem,ktory za to,ze jest jednym z najlepszych zawodnikow vale tudo(Zdobywca Pucharu Polski) w Polsce w swojej wadze, stracil prace przez widzimisie komendanta,ktory wydaje mi sie bardzo mysli podobnie do ciebie.poza tym chlopak walczy juz od 4 lat i poprzedni przelozeni nawet mu gratulowali.a na koniec bardzo cie prosze nie wypowjadaj sie juz na temat tego jak jest w at bo naprawde nie masz racji.a co do wodki to w policji jak sie dasz zlapac na wodce to na 90% lecisz -tak bylo zawsze.Coraz wiecej baranów odziewa sie w koszulki vale tudo czy bjj i szpanuje w barze, myślac ze sa wielkie halo bo na paru treningach byli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
problemem jest tylko to, ze na zachodzie wiekszość trenujacych vale tudo to imigranci, araby, Murzyni itp.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu