Komendant dopiął swego! Antyterrorysta zwolniony z pracy!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest myśl, tak bardzo głęboka że jestem w szoku. W łeb dostałeś od policjanta za chlanie pod blokiem i ćpanie że nie myślisz?dobra robota komendanta! nalezy pientnowac propagowanie agresji przez policjantow!
Napisano Ponad rok temu
HMJF: Nie Polska. Ci co rządzą są pojebani, tak było zawsze. Polska to My Kiedyś ten kurewski porządek się zmieni :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oby tak dalej
Ciekawe ile jeszcze zlego sprawi taka polityka...
Napisano Ponad rok temu
Poprzez starty w zawodach vale tudo propaguje agresje co jest niezgodne z etyka zawodowa policjanta
pan komendant najchetniej zostawiłby pewnie samych onanistów w garniturkach niech się z terrorystami rozprawiają...
dla mnie to jest chore. CHORE!!
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze juz cos takiego bylo robione ale moze jeszcze raz zrobimy? Sprobujmy chociaz.
Napisano Ponad rok temu
moze bys chociaz jeden argument podal!Przepraszam bardzo dziwicie sie że go zwolnili? bo ja się nie dziwie
Panstwo szkolac antyterrorystow wymaga od nich bezwzglednosci oraz dzialania nawet z narazeniem zycia.Wszyscy chca aby w tej robocie byl "konkret"!Kazdy z chlopakow ma jakies ekstremalne hobby bo w tej robocie jest miejsce tylko dla pasjonatow.Jeden po pracy skacze,drugi nurkuje inny walczy na zawodach w roznych stylach bo policjanci walcza i w boksie,bjj,zapasach,taekwondo,shotokan.Starty w zawodach mma Temil traktuje jako hobby a przy okazji przydaje sie to w robocie bo facet nie wymieknie.Jest to tez pewna forma sprawdzenia swoich umiejetnosci.Nie kumam ludzi,ktorzy uwazaja,ze komendant zrobil slusznie.PROPAGOWANIE AGRESJI ! - sam Pododdzial AT jest swego rodzaju propagatorem agresji.Nikt chyba nie przypuszcza,ze szturm na obiekt odbywa sie bezbolesnie.Nie wiem juz co pisac brak mi k.....a slow.Szkoda kumpla!
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi sie,ze malo by to pomoglo chyba,ze ktos ma jakies znajomosci w gazecie i objechalby cala sprawe jak sie nalezy pare razy!Hej a nie mozemy mu jakos pomoc? napisac jakas sensowna petycje poparta argumentami ,zebrac podpisy i dostarczyc ja tam gdzie trzeba?
Wiem ze juz cos takiego bylo robione ale moze jeszcze raz zrobimy? Sprobujmy chociaz.
Napisano Ponad rok temu
prawda jest taka ze propagatorzy vale tudo i mma -swoim postepowaniem w zyciu prywatnym a takze zawodowym(jako instruktorzy)mocno przyczyniaja sie do tego ze ten sport kojarzy sie ze srodowiskiem przestepczo-kryminalnym .częsc instruktorow vale tudo trenuje pseudo-kibiców i "żołnierzy" mafii.rozumiem,ze dla niektorych osob ta informacja bedzie "nie na rękę"....ale niestety takie sa fakty.Dziekuje wszystkim propagaratorom Vale Tudo i MMA ktorzy sprawili swoimi dzialniami jak i brakiem takowych ze ten sport kojarzy sie z bojowkami, mafia i pseudo kibicami.
Oby tak dalej
Ciekawe ile jeszcze zlego sprawi taka polityka...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Minotauro
- Ponad rok temu
-
PRIDE 28 High Octane - 31. 10. 2004
- Ponad rok temu
-
Quinton Jackson Rampage - wywiad audio
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie prawdopodobnie wystąpi w K-1 New End Show
- Ponad rok temu
-
German Vale Tudo 1 - fight card
- Ponad rok temu
-
Nowa sekcia vale tudo w gdyni
- Ponad rok temu
-
Kiedy będą jakieś zawody w stylu wolnym?
- Ponad rok temu
-
Shidokan EMERS TEAM - nabory w Katowicach i Gliwicach
- Ponad rok temu
-
UFC 51
- Ponad rok temu
-
King of the Cage - 28. 08. 2004
- Ponad rok temu