Do niecodziennego wydarzenia doszło w trakcie olimpijskiego turnieju w zapasach w stylu wolnym w Atenach.
Po niedzielnej walce w wadze 96 kg między Rosjaninem Chadżimuratem Gacałowem i Białorusinem Aleksandrem Szermarowem doszło do bójki między tymi zawodnikami.
Ćwierćfinałowy pojedynek zakończył się zwycięstwem Gacałowa 3:0. Po zejściu z maty odbyła się kolejna konfrontacja tych zapaśników, tym razem na pięści. Do zdarzenia doszło obok szatni sportowców. W zamieszkach wzięły udział także osoby ze sztabów szkoleniowych ekip Rosji i Białorusi.
Nikt nie odniósł obrażeń. Rozerwana została tylko koszulka jednego z rosyjskich działaczy. Interweniowała policja.
Dogrywka za matą...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i odrazu sie znalazło po pare osub z każdej strony (ja siedziałem w środku bo byłem przy kamerach) ale jakos sie pogodzili
Napisano Ponad rok temu
Bo była też kłótnia w walce między Saitiewem (Rosja) i Gaidarowem (Białoruś) ostatecznie tego drugiego już po walce i porażce zdyskwalifikowali.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak są w grupie to wiadomo jak jest, robienie żartów i popisywanki jeden przez drugiego kto zrobi coś głupszego.
hehe nawet sie rymuje 8)
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu to nic dobrego z tego nie wychodzi....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BRZOZA W PÓŁFINALE !!!
- Ponad rok temu
-
Prośba o pomoc
- Ponad rok temu
-
WYGRAŁ BARTNICKI !!!