Zwycięstwo Brzozowskiego!!!
Napisano Ponad rok temu
"Pojedynek był bardzo dramatyczny. Polak, objął prowadzenie 3:0, jednak na trzy sekundy przed upływem regulaminowego czasu Bułgar doprowadził do wyrównania.
Na dwie sekundy przed końcem dogrywki Polak zaatakował Paslara, jednak nie zyskał punktu. Tym samym, żadnemu z zawodników nie udało się rozstrzygnąć tego pojedynku.
Dlatego też o wyniku walki zadecydowali sędziowie, którzy uznali, że zwycięstwo należy się Polakowi."
W kolejnym pojedynku rywalem naszego zawodnika będzie Macedończyk Sihamir Osmanow.
[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Brzozowski cos mi sie tez wydaje bez specjalnej formy.Ale zobaczymy nie jest źle.Drugą walke powinien wygrac spokojniej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale i tak uważam ze Brzoze skrzywdzili sędziowie, "atywna klamra" to swoja drogą, ale nie może byc tak, że ktoś rozpuszcza uchwyt klamrowy(myśle o pierwszej fazie tamtej akcji) pózniej go ponownie spina zeby po chwili znów go rozpiąć i zaatakować nogi. Przecież to jest niedorzeczne!!!!!! według mnie należał sie punkt dla brzozy i parter z ostrzezeniem dla fundora.
no ale cóż, ja jestem znany z krytycznego podejścia do arbitrów, co nie Panie moderator???
pozdrawiam Pietrass.
Napisano Ponad rok temu
Cieszmy się z czwartego, uratował jakoś honor zapaśników.
Pozdrawiam Hose.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bueheheh zaczyna sie
- Ponad rok temu
-
Porozmawiaj o zapasach
- Ponad rok temu
-
Co się stało z Zawadzkim ???
- Ponad rok temu
-
zapytanie
- Ponad rok temu
-
Klasycy pakują walizki
- Ponad rok temu
-
typujemy wyniki
- Ponad rok temu
-
czy w tv (ateny 2004) pokażą wkońcu zapasy??????
- Ponad rok temu
-
Co trenuje ten pan?
- Ponad rok temu
-
Igrzyska - Ateny
- Ponad rok temu
-
Olimpiada - medale
- Ponad rok temu