Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przeprosiny czyli lekcja pokory

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

budo_redakcja budojo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 857 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przeprosiny czyli lekcja pokory
Czas przyznać się do błędu
Wallace i Podolczyński wybaczcie że staliście się przedmiotem mojego politykierstwa i braku wyczucia. Zapraszam was do Budojo gdzie osobiście i przy świadkach przeproszę was i obiecam, że nigdy wiecej to się nie zdarzy. Będę szczerze trzymał kciuki za was w waszej dalszej drodze do mistrzostwa. Przyszłość należy do was nie do mnie. Ja też kiedyś byłem taki jak wy, ambitny i buńczuczny to nic złego.

Łabądku wybacz, że nie posłuchałem twoich światłych rad i celnych komentarzy rozszyfrowałeś mnie. Kierowały mną niskie pobudki.
Nawet trochę niższe niż te o których wspomniałeś.
Będziesz mnie jeszcze lubił pomimo że zbłądziłem?

Jeżu ciebie też kocham i niepotrzebnie poddawałem twoje wyczucie w wątpliwość, piszesz duzo mądrych rzeczy i w ogóle fajny jesteś.

Pmasz ciebie nie lubię bo napisałeś "z palcem w Budojo" co mi się brzydko kojarzy. Ale jeżeli jako poeta rozumiesz ludzkie słabości to potrafisz też je wybaczyć.

Szczepan.....e tamm chciałem coś napisać ale mi klafisze opadły.

Chłopaki uwierzcie mi.

• 0

budo_pmasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2101 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Przeprosiny czyli lekcja pokory
hehehe. marian działa...
chodziło mnie o taki palec do przekładania stron boskiego Budojo - taki obśliniony, hehehehehehehe A że ci sie to brzydko kojarzy.... ja tam budojo normalnie co wyjdzie to przeczytuje... wzorowa gazeta.
mnie osobiście to ten kawałek z palcem sie podobał najbardziej - pierwszy raz od nie wiem kiedy sam siebie tak bardzo rozśmieszyłem....
a poza tym poetom nie jestem i słowem rymowanem siem brzydzem!!
  • 0

budo_jeżyk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1211 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeżu ciebie też kocham i niepotrzebnie poddawałem twoje wyczucie w wątpliwość, piszesz duzo mądrych rzeczy i w ogóle fajny jesteś.

Dobra, już nie cukruj tym cjankiem, tylko podrzuć jakiś fajny temacik :lol:

A tak po za tym to fajnie było, bo nie ma jak jakaś mała zadymka na Voratlu :twisted: :twisted: :twisted:
  • 0

budo_aiki
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3625 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chłopaki uwierzcie mi.

ja bym nie uwierzyl, pozostaje jedynie wybaczyc i pamietac
  • 0

budo_szczepan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 8153 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Szczepan.....e tamm chciałem coś napisać ale mi klafisze opadły.

Chłopaki uwierzcie mi.

Wlasnie, jak zwykle po powrocie z treningu zrobilem sobie doskonala ceylonska herbatke Alwazah Tea(Swan Brand), do tego przepysznego paczka prosto z lokalnej polskiej cukierni Wawel a tu takie buty 8O :lol:

Na drugi raz uprzedzaj, redakcjo, inaczej zmarnuje sie nie tylko kolejna klawiatura ale i monitor :wink:

Nie bede sie powtarzal po Jezyku ktory doskonale czyta pomiedzy wierszami twojego najnowszego haiku. 8) :P Dodam tylko, ze dosc dawno nauczylem sie od shihanow raczej obserwowac uczynki ludzkie w dlugim okresie czasu, raczej niz opierac swoja egzystencja na wierze w slowa, ktore jakze czesto przemijaja z wiatrem :(
  • 0

budo_łabędź
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Łabądku wybacz, że nie posłuchałem twoich światłych rad i celnych komentarzy rozszyfrowałeś mnie. Kierowały mną niskie pobudki.
Nawet trochę niższe niż te o których wspomniałeś.
Będziesz mnie jeszcze lubił pomimo że zbłądziłem?

Jureczku, ja tam mściwy nie jestem, ale jak ktos pisze w damskim kiblu "gupi KO-wiec" to kara może być tylko jedna :lol: :P :wink:

Chłopaki uwierzcie mi.

No z tym będzie najtrudniej, bo wiesz to jak w tym filozoficzno-logicznym paradoksie kłamcy ... (to nic osobistego, zadna wycieczka) :) 8)

Ale , co mi tam potepiam uczynki, a nie osoby

Effendi Miłościwy primo voto Łabędź :wink: :P 8)
  • 0

budo_ariczia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wprawdzie mnie jestem chlopakiem, ale pozwole sobie wtracic sloweczko.
Nie rozumiem, czy otwierajac nowy temat z "lekcja pokory" w nazwie, Pan Prezydent chcial nam powiedziec ze sam otrzymal lekcje pokory, czy tez chcial nam na wlasnym przykladzie UDZIELIC lekcji pokory?

Tak czy inaczej, po lekturze ostatnich postow Pana Prezydenta odczuwam niesmak :? i zazenowanie... :nie:
Reasumujac: :splat:
  • 0

budo_ariczia
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przepraszam za literowke.
Mialo byc: NIE jestem chlopakiem
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024