Pare fotek z Lesneven
Napisano Ponad rok temu
oto zamiast relacji pare fotek ze stazu w Lesneven (11-18.07.2004)
Tutaj trening z jo (prowadzi sensei T. Suga)
a teraz treningi ktore prowadzi Tamura sensei....
Napisano Ponad rok temu
Bardzo piekne, prosze o jeszcze!!!
Tak, tak, prosimy o jeszcze.
Bardzo ładne zdjęcia
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj jeszcze cos wrzuce...
Jest to fajowa pamiatka (bede chyba wnukom pokazywal jak to sensei mnie rozstawial po scianach.... )... hehehe... - jeszcze troche i dorownam Szczepanowi z lysinka...
Napisano Ponad rok temu
i znow Suga sensei i ja...
a tu znow Tamura sensei ja..
Napisano Ponad rok temu
A tak serio, bardzo fajne zdjątka - gratuluję. :peace: poklon
BTW - chodza ploty, ze Tamura ma być w październiku w Warszawie - wiesz coś o tym bliżej
Napisano Ponad rok temu
BTW - chodza ploty, ze Tamura ma być w październiku w Warszawie
Podobno słyszał o stadionie dziesięciolecia w Warszawie i chce przyjechać kupić trochę płyt, no i oczywiście ma zamiar odwiedzić słynne Budojo (w prenumeracie taniej)
Napisano Ponad rok temu
Pytałem sensei Tamura , kiedy przyjedzie do Polski ale mi powiedzial ,że nie wie .BTW - chodza ploty, ze Tamura ma być w październiku w Warszawie -
Napisano Ponad rok temu
Soma, dzieki za wiadomosc, choć wolałbym raczej potwierdzenie plotki i wizyte senseia w Wawie- Ale może jeszcze nic straconego....Pytałem sensei Tamura , kiedy przyjedzie do Polski ale mi powiedzial ,że nie wie .
BTW - chodza ploty, ze Tamura ma być w październiku w Warszawie -
Napisano Ponad rok temu
W pazdzierniku sensei Tamura będzie w Belgii a w listopadzie w Monachium . W dn 20-21.11.2004 będzie w Szczecinie Jego bliski uczeń Stephanne Benedetti . ZapraszamSoma, dzieki za wiadomosc, choć wolałbym raczej potwierdzenie plotki i wizyte senseia w Wawie- Ale może jeszcze nic straconego....Pytałem sensei Tamura , kiedy przyjedzie do Polski ale mi powiedzial ,że nie wie .
BTW - chodza ploty, ze Tamura ma być w październiku w Warszawie -
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W dn 20-21.11.2004 będzie w Szczecinie Jego bliski uczeń Stephanne Benedetti . Zapraszam
Czy to jest ten facet, który jest też (byłym) uczniem H.Kobayashiego?
Napisano Ponad rok temu
Tak , to ten . Zresztą , w zeszłym roku pokazywał rzeczy z pogranicza " tajemnego meguri". :wink:W dn 20-21.11.2004 będzie w Szczecinie Jego bliski uczeń Stephanne Benedetti . Zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Tak , to ten . Zresztą , w zeszłym roku pokazywał rzeczy z pogranicza " tajemnego meguri". :wink:W dn 20-21.11.2004 będzie w Szczecinie Jego bliski uczeń Stephanne Benedetti . Zapraszam
Kurcze starsznie jestem ciekaw jak musi wyglądać takie aikido. Może spróbował byś to opisać (bo do stażu jeszcze daleko), albo jakiś link z filmikiem. Czy aikido, które robi jest bardzo podobne do tego Tamury, czy widać wpływy szkoły Kobayeshiego?Wiem, że to jak opisywać smak potraw, ale gdybyś jednak spróbował...
Napisano Ponad rok temu
nic nie wiem o tym....ale oby to sie potwierdzilo....BTW - chodza ploty, ze Tamura ma być w październiku w Warszawie - wiesz coś o tym bliżej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ojej ,trudne zadanie . Stephanne robi dosyć krótkie aikido aa w związku z tym jak On sam mówi " nie ma miejsca na bezużyteczne ruchy". Ruch jest krótki, oparty na mocno obniżonych biodrach i na maksymalnym rozluznieniu ciała.Tak , to ten . Zresztą , w zeszłym roku pokazywał rzeczy z pogranicza " tajemnego meguri". :wink:W dn 20-21.11.2004 będzie w Szczecinie Jego bliski uczeń Stephanne Benedetti . Zapraszam
Kurcze starsznie jestem ciekaw jak musi wyglądać takie aikido. Może spróbował byś to opisać (bo do stażu jeszcze daleko), albo jakiś link z filmikiem. Czy aikido, które robi jest bardzo podobne do tego Tamury, czy widać wpływy szkoły Kobayeshiego?Wiem, że to jak opisywać smak potraw, ale gdybyś jednak spróbował...
Trudno mi to opisać , ale jeśli widziałeś sensei Tamura to latwiej to sobie wyobrazisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastepnym razem sie poprawie tylko nie wiem czy wielke zdjecia sie zmieszcza na ekranie bez przyciec.... a to juz nie to samo...Wszystko fajnie tylko czemu takie mikre rozmiary fotek i tylu ludzi oprócz Ciebie na zdjęciach z senseiem T :wink:
Napisano Ponad rok temu
a kasa z tego byla przeznaczona dla rodziny Kanai sensei....na stazu byl trening specjalnie ku pamieci Kanai sensei.... ktory wczesniej tez prowadzil staze w Lesneven....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co to znaczy "twarde aikido"?
- Ponad rok temu
-
4 obóz z Philippem Orban w Bielsku relacja
- Ponad rok temu
-
Dbanie o broń
- Ponad rok temu