Benchmade 350
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hi teston... no witam, witam...
Bba, taka kolej rzeczy. Po jakims czasie trzeba bylo i tu trafic
hmm, czuc tu jakies tajne konszachty
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
ALe to nic w porownaniu z tym jak go kilka lat temu jeszcze mordowalem mailami w sprawie wiatrowek... jak sobie przypominam pytnai moje... - no ale wrocmy do tematu
Napisano Ponad rok temu
No bo gdzie trafic jak nie do Pitera poklon - wpisz tylko "noże" w googlach i co wyskoczy??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mylisz czasem noża mini SOCOM oraz mini SOCOM Elite? Bo brzmi w sumie podobnie, ale to dwa inne noże.W mini socomie blokada nie jest super wytrzymała ( przynajmniej taka się wydaje wg. mnie) ale jako edc wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
teston to też wyznawca Webleya Trackera z GasRam'em na pokładzie... i pewnie znów się zmierzymy w Październiku na strzelaniu FT w Morsku. Ale to tak off-topic.
mowilem ze konszachty
Napisano Ponad rok temu
Nie mylisz czasem noża mini SOCOM oraz mini SOCOM Elite? Bo brzmi w sumie podobnie, ale to dwa inne noże.W mini socomie blokada nie jest super wytrzymała ( przynajmniej taka się wydaje wg. mnie) ale jako edc wystarczy.
to ze niby co?? ktorys z nich ma faktycznie gorsza blokade??
I mowimy o manualu czy auto?
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Zreszta klamka jeszcze nie zapadla. Piter zarazil mnie jakis czas temu Trackerem, moze z Microtechem tez u sie uda. Przynajmniej mam na kogo zgonic :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To akurat w przypadku mini SOCOM'a nie grozi... no chyba że jest to czarny automat tanto... i jeszcze "combo" :twisted:Zreszta ktos tu juz zauwazyl ze publiczne wydobycie Microtecha powoduje niezdrowe emocje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem manualny mini SOCOM jest w sumie mocniejszym nożem niż manualny SOCOM Elite.
mimo tego ze ma krotsze ostrze??
Ale oba to noże typu "lekki podręczny EDC" i jako takie spisują się wyśmienicie. Automaty są za to dokładnie takie same (w sensie blokady). Proste. A jak chcesz folder nie do zdarcia to polecam starą szkołę... czyli Strider AR i już.
to fakt - mialem mini socom elite auto i do ciezkich zadan balbym sie go uzywac.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
mimo tego ze ma krotsze ostrze??
a co ma piernik do wiatraka? Czy szpada jest mocniejsza od Stridera MT?
Napisano Ponad rok temu
Piter, wyslalem Ci maila
Napisano Ponad rok temu
a co ma piernik do wiatraka? Czy szpada jest mocniejsza od Stridera MT?
Jesli oba noze sa wykonane z tych samych materialow, ale Mini Socom elite ma dluzsze ostrze i dluzsza rekojesc (czyli jest wiekszy od mini socoma) to co sprawia ze mini socom jest mocniejszym nozem??
Blokada??
Jest mocniejszy czy sprawia takie wrazenie?? - rozumiem ze chodzi o wrazenie bo zeby sprawdzic jak jest rzeczywiscie trzeby by przeprowadzic destrukcyjne testy
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
OT - Jesienny Zlot powinien nazywać się Zimowym Zlotem (22 październik) .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Knife Throwing
- Ponad rok temu
-
Spyderco Paramilitary - recenzja i zdjęcia.
- Ponad rok temu
-
Red Hardness?
- Ponad rok temu
-
nowy konkurs
- Ponad rok temu
-
Jaki Nóż ???
- Ponad rok temu
-
militec - kto w potrzebie ??
- Ponad rok temu
-
Noze w UE
- Ponad rok temu
-
Nóż moich marzeń
- Ponad rok temu
-
Do naprawy...
- Ponad rok temu
-
Endura vs. Monochrome, czyli krotki test kuchenny ;)
- Ponad rok temu