krav maga nie dla dziewczyn ? dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobrze wiem o czym Cassi mowi
kiedys w swietle dzrwi naszej sali treningowej pzrechodzila taka dupcia wychodzac z sauny w samym reczniczku, i klucz jej wypadl.
oj, jak sie wypiela.....
oj jak w morde zebralem
Napisano Ponad rok temu
Tae Tad nie bo nie bedziesz mogl sie skupic :wink:
O mnie sie nie martw w pracy skupiony jestem, ja bym sie martwil o reszte chlopakow
Napisano Ponad rok temu
o tak! to prawda! raz taka jedna gdy byla w takim szale i tak mnie zlapala za przyrodzenie ze myslalem ze mi cos zrobi,no jakąs krzywde!Bralem udzial ostatnio w kursie krakowie. Dziewczyna po dwoch tygodniach potrafila juz pare prostych technik i do tego od razu podskoczla jej kondycja. Wprawdzie w prawie caly pierwszy tydzien byl dla niej bardzo ciezki ale zapalila sie i ukonczyla z bardzo dobrym wynikiem.
W swojej sekcji w katowicach mam trzy kobiety i radza sobie rewelacyjnie, zwlaszcza jedna ktora trenuje juz od pol roku a zaczela po nieprzyjemnych przejsciach. Smialo moge nzwac ja kraverem 8) , gryzie, drapie, malo jader nie wyrwie wszystko w sporym szale.
Nie zastanawiaj sie za dlugo tylko od wrzesnia maszeruj do sekcji.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie kus nie kus, mam wystarczajaco ryj obity juz, ludzie sie dziwnie na mnie patrza na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedyś jedna nie potrafiła dobrze i prosto uderzyć wiec stanołem z tarczą (kontuzje nogi chyba mialem) i mialem ją nauczyć uderzać
więc ona głaskała te tarcze a ja stałem znudzony tzymając tarcze i tlumacząc jej powoli co i jak ma robic, nagle jak nie przy....liła w te tarcze, tarcza odbiła i podbiła mi oko - jezu jak ona jebneła ........ a ja znudzony trzymalem tarcze tylko tak sobie na głaskanie......
gdybym nie był dumny że to ja ją nauczyłem to bym sie wkurzył tym limem ........
cassi - smiało wal na kravke
zaraz zarz - konic września więc opisz jak pierwsz treningi ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dracool 2004
- Ponad rok temu
-
... a wieczorami ...
- Ponad rok temu
-