Sebenza jakiej nie znacie.
Napisano Ponad rok temu
srubki beeee
surowa jest w miare ok
czyjas praca wlozona i pomysl spoko - ale efekt beee
Napisano Ponad rok temu
beeeee
Mnie też się nie podoba, niemniej coś jest w stwierdzeniu, żenie podoba mi sie
A przede wszystkim złoty (no, może raczej z S30V) medal za odwagę dla właściciela poklono gustach sie nie dyskutuje...
Ilu z nas zaryzykowałoby swoje wypieszczone sebbie dla naukowego eksperymentu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec - rozumiem - sztuka dla sztuki - ale jakdla mnie robic z tego "klejnot" ............ktory tecnologicznie jest hardcorowy a hmmmm stylowo nadaje sie do otwierania listow ........albo hardcore i prostota albo swiecidelka .....ze hardcorowe ......swiecidelka ............przerost formy nad trescia jak dla mnie te dwa ostatnie zdjecia mimo pracy trudu i warsztatu
Napisano Ponad rok temu
ale ciekawe czy bedzie tym strugal patyki , cial liny , miedziane gwozdzie i "uzywał" czynnie jako noze a nie trzymal w gablocie za szkielkiem - bo jak tak to po co - to juz zboczenie ostre .....
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
zmotywowalem.
Napisano Ponad rok temu
TO sa male dziela sztuki...ale wiadomo ze w domu sie tego nie zrobi a u Krzysia kosztuje grube dolary..
jak dla mnie niewiele mniej badziewne niz wypociny AF (nanonimowego Forumowicza) - a ten na ostatnim zdjeciu - 8O co to ma byc sebenza na Pierwszą Komunię?
Napisano Ponad rok temu
Mysliwski nozyk, znaczy sie
Napisano Ponad rok temu
a) lubią na nożu drewno (i tu kłaniają się Sebenzy Wood Inlay, zarówno regular jak i classic) lub grawerkę (wiadomo, te z grafiką) itp.
mają już klasyczne gładkie Sebenzy, ale szukają pewnej odmiany. Lubią tą formę noża, ale chcą mieć także wersję, która bardziej pasuje do marynarki zakładanej na niedzielny piknik niż wersję "leśno-bagienną"
c) gusta, wiadomo, są różne
d) nie lubią minimalizmu w wykończeniu, ale chcą mieć Sebenzę.
No i dwie prawdy na koniec:
a) Sebenzy uzależniają
Sebenza, niezależnie od wykończenia, jest nadal Sebenzą i nadal zrobi zadaną robotę.
Napisano Ponad rok temu
Sebenza, niezależnie od wykończenia, jest nadal Sebenzą i nadal zrobi zadaną robotę.
robote zrobi, ale jak sie okaze ze odniosla jakies rany na polu walki to jej wlasciciel nie bedzie zadowolony.
Wiec mysle ze jest raczej tak, ze te zdobione to raczej na szczegolne okazje.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cold Steel...
- Ponad rok temu
-
Tak, noz tnie doskonale mieso niedzwiedzie...
- Ponad rok temu
-
Spyderfly
- Ponad rok temu
-
Mike Mooney Hunter...
- Ponad rok temu
-
CRKT m21-02
- Ponad rok temu
-
Customy Benchmade?