gdzie trenowac wroclaw
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na tej stronie wyskakuje mi tylko ten smok i link do strony glownej byc moze ze ja mam cos nie tak z przegladarka
Chrystus pan moj czlowieku rozgladnij sie do cholery po tej stronie! Myslisz ze o jaki "KONTAKT" chodzi
Dzizas!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
paskudni krytycy
spoko spoko, jak narazie sa wakacje, wszyscy sie porozjezdzali, seminaria, obozy i wypoczynek nalezyty oczywiscie.
nie bede uprawial samowolki. Skonstruowalem strone i co moglem to wrzucilem, ale zapewniam ze update'y rusz pełną parą od początku sezonu/roku szkolnego/wrzesnia. ramowka mnie lezy, rozbudowa jest dosyc prosta, wiec troche cierpliwosci, bedzie duzo materialu o muay thai, o klubie, o instruktorach, zrobimy kacik o fighterach, nie koniecznie tylko i wylacznie z naszego klubu. cas pokaze. plan jest ambitny, niestety sam go nie z realizuje. Zobaczymy ilu chetnych do pomocy znajdzie sie u mnie w klubie. Materialy to podstawa, po wrzucic na strone przy gotowych juz szablonach to poprostu pikuś.
pozdr.
Witek
Napisano Ponad rok temu
Hm.. Tae.. a zapytam tak zupełnie z czystej ciekawości.... kiedy ostatni raz byłeś na tej stronie ? Bo przyznam ze może ja jestem jakiś inny ale oprócz niezłego smoka, zdjęcia Amnata, Witka i tak dalej to niewiele można sobie zobaczyć i przeczytać - wydaje mi się że ktoś nową stronę robi i nie za bardzo na razie to wychodzi. Ale może ja jestem dziwny i może się coś da tam zrobić - jeżeli tak to wybaczcie... oczy nie te
Ozzz jestes dziwny wejdz jeszcze raz! Specjalnie dla was wklejam jpgi z dzialu KONTAKT na tej stronie
:?
Napisano Ponad rok temu
Jak sobie rano próbowalem to się nie chciało pokazać co się pokazało chwil temu parę... ale nie byłem na tyle zaradny żeby screenshota zrobić i go tu wrzucić Ale... może akurat miałem pecha albo no... nie mam pojęcia jak ten mój comPutereC działa i jak powinien być obsługiwany
Ciężkie życie człowieka... oj ciężkie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-