Golota: Moge walczyc z Tysonem
Napisano Ponad rok temu
W tym środowisku to normalne. Trudno. Jak nie będę z nim walczył teraz, to spotkamy się później. Nic nie przepadnie.
- Ale Ruiz niby się zgadza, chce tylko więcej kasy...
No zgodził się, chociaż wcześniej nie chciał. Ale dopóki nie wyjdzie do ringu, to walki nie ma.
- Jak pan myśli, dlaczego wszyscy jak usłyszą nazwisko Gołota, chcą więcej kasy?
K...a nie wiem (cisza). Co mam powiedzieć? Naprawdę nie wiem, ich się spytaj.
- Może wystraszył pan ich walką z Chrisem Byrdem?
To moja wina, tak? Czyli w tym rzecz... Faktycznie, na to wychodzi.
- Walka z Byrdem była przełomem w pana karierze? Wierzy pan teraz w siebie, w mistrzostwo świata?
Jasne. Dlatego jak nie da rady walczyć z Ruizem, to na pewno będę się bił o pozycję pretendera numer jeden z Whitakerem. A potem o mistrzostwo.
- Pan powtarza, że liczy się tylko mistrzostwo świata. A trener Sam Colonna i Ziggy Rozalski twierdzą, że świetnie byłoby znowu spotkać się Mikem Tysonem...
Mówią tak? Niech mówią. Mnie to obojętne. Mogę z nim walczyć drugi raz.
- Jak wyglądałby rewanż z Tysonem?
Hm.... Nie wiem. Skąd ja mogę wiedzieć?
- Byłby pan na tyle pewny siebie, żeby tym razem dołożyć Tysonowi?
A daj ty mi spokój. Zajmij się pisaniem, ja będę robił swoje.
Rafał Kazimierczak, Nowy Jork
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ten artykuł juz tu chyba był : |
Napisano Ponad rok temu
Własnei Tyson dostał bącki w 4 rundzie? : | masakra a jeszcze ogladłem sobie filmik jak kosił w latach 85 rzeźnik niesamowity
A masz linka do "młodego"Tysona ?
Napisano Ponad rok temu
....... oczywiscie ze ma szanse! ale musimy duchowo wspierac naszego Andrju....on jest przeciez taki wrazliwy i czasem zagubiony i bardzo potrzebujacy wsparciaGołota jak zwykle poraża intelektem. W każdym razie ja życze powodzenia. Sądząc po ostatniej walce Tysona może ma szanse :roll: , :? może
Napisano Ponad rok temu
Chyba masz wyjątkowo niskie zdanie o Gołocie. Ciekawe dlaczego? Znasz lepszego polskiego boksera?....... oczywiscie ze ma szanse! ale musimy duchowo wspierac naszego Andrju....on jest przeciez taki wrazliwy i czasem zagubiony i bardzo potrzebujacy wsparciaGołota jak zwykle poraża intelektem. W każdym razie ja życze powodzenia. Sądząc po ostatniej walce Tysona może ma szanse :roll: , :? może
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapodaj ten film!Własnei Tyson dostał bącki w 4 rundzie? : | masakra a jeszcze ogladłem sobie filmik jak kosił w latach 85 rzeźnik niesamowity
P.S
Czy to był filmik z taką wiesniacką muzą w tle?
Napisano Ponad rok temu
a muzyczka akurat pasuej do klimatu lat 85 klasyczny heavy metalik ; )
Napisano Ponad rok temu
Tu masz HL Tysona
Napisano Ponad rok temu
tak- dariusz michalczewski.mam tak niskie zdanie o golocie poniewaz mam szczegolnie niskie zdanie o ćwieć-inteligentnych,niezrównoważonych emocjonalnie kryminalistach.Chyba masz wyjątkowo niskie zdanie o Gołocie. Ciekawe dlaczego? Znasz lepszego polskiego boksera?....... oczywiscie ze ma szanse! ale musimy duchowo wspierac naszego Andrju....on jest przeciez taki wrazliwy i czasem zagubiony i bardzo potrzebujacy wsparciaGołota jak zwykle poraża intelektem. W każdym razie ja życze powodzenia. Sądząc po ostatniej walce Tysona może ma szanse :roll: , :? może
Napisano Ponad rok temu
tak- dariusz michalczewski.mam .. Ciekawe dlaczego? Znasz lepszego polskiego boksera?
:shocked!: :shocked!: :shocked!:
Nawet się nie ośmieszaj... :roll:
Tae Tad-dziękuje Ci.
Napisano Ponad rok temu
Tae Tad, źle Cie oceniłem na początku, spoko koles jesteś
Jakbyś czegoś chciał.... (tylko daruj sobie teksty z Mercedesem :wink: )
A masz jeszcze takowej propagandy? (mozę byc z dowolnym bokserem HW)
Napisano Ponad rok temu
czy kogos cenię czy nie jest akurat moją prywatną sprawą a :blus: swoje komentarze odnosnie tego mozesz sobie wsadzić głeboko w swoją dupcię :dupa:tak- dariusz michalczewski.mam .. Ciekawe dlaczego? Znasz lepszego polskiego boksera?
Tae Tad-dziękuje Ci.
Napisano Ponad rok temu
czy kogos cenię czy nie jest akurat moją prywatną sprawą a :blus: swoje komentarze odnosnie tego mozesz sobie wsadzić głeboko w swoją dupcię :dupa:tak- dariusz michalczewski.mam .. Ciekawe dlaczego? Znasz lepszego polskiego boksera?
Tae Tad-dziękuje Ci.
1. to jest forum, na forum się dyskutuje, a Ty "dyskutowałeś" do mnie, wiec chciałem podtrzymać konwersacje.
2. Moze trza było jakos uzadanic swoją decyzje, tzn. opinie... .
3. serdecznie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to teraz dałej czadu Abstrachując od bokserskich możliwości Pana Darka ja bym go nie oceniał wyżej niż jako ćwierćintelektualistetak- dariusz michalczewski.mam tak niskie zdanie o golocie poniewaz mam szczegolnie niskie zdanie o ćwieć-inteligentnych,niezrównoważonych emocjonalnie kryminalistach.Chyba masz wyjątkowo niskie zdanie o Gołocie. Ciekawe dlaczego? Znasz lepszego polskiego boksera?....... oczywiscie ze ma szanse! ale musimy duchowo wspierac naszego Andrju....on jest przeciez taki wrazliwy i czasem zagubiony i bardzo potrzebujacy wsparciaGołota jak zwykle poraża intelektem. W każdym razie ja życze powodzenia. Sądząc po ostatniej walce Tysona może ma szanse :roll: , :? może
Napisano Ponad rok temu
Np. ja też teraz chciałem coś odpisać o Michalczewskim, ale się powstrzymam. Przyznam tylko, że ma świetny rekord, był rzeczywiście długo MŚ, może jeszcze będzie i bardzo dobrze pokierował swoją karierą.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki i Fotki z Thunder & Lightning IX
- Ponad rok temu
-
Ksiazka o Muay Thai (pdf)
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Gdyni, Wejherowie??
- Ponad rok temu