Do tych co w stali dłubią...
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze nikogo nie odesłałem z kwitkiem jeżeli zadał rozsądne pytanie, starałem się, staram i będę starał dzielić moją wiedzą, doświadczeniem jak i w miarę możliwości materiałem.
Jeżeli moja krytyka dla kogoś jest za ostra, serdecznie przepraszam.
Pozdrawiam
Jumbo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przestrzegam za to innych (miedzy innymi tych, co pisali ci na priv), że krytyka ala program "IDOL" to bezwartościowy syf. A osoba nieumiejąca wyrazić swojej opinii inaczej niż wulgarnie lub złośliwie jest poprostu bezwartościowym człowiekiem, takim prostakiem. Nawet nie muszę ich obrażać
Napisano Ponad rok temu
I nie chodzi mi o to, że nie należy chwalić. Chwalić trzeba, tylko muszą być powody do pochwał.
Może trzeba zaprzestać pokazywania noży w wersji "roboczej" - niewykończonej (za wyjątkiem tutoriali, czy pytań co dalej), bo ni jak nie można ich ocenić. A chwalić materiał wyjściowy jakim jest wstępnie obrobiony kawałek stali nie ma sensu.
Oceniajmy [/b]uczciwie bez sentymentów. Jeśli coś jest wykonane niechlujnie to tak jest i nie ma co mówić o "klimacie" czy tym podobnych...
Bez urazy...
Szacunek dla wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
Oceniajmy [/b]uczciwie bez sentymentów. Jeśli coś jest wykonane niechlujnie to tak jest i nie ma co mówić o "klimacie" czy tym podobnych...
Bez urazy...
Szacunek dla wszystkich.
Ale sek w tym, ze juz bylo tutaj kilka sprzetow wykonanych z pozoru niechlujnie, ktore mialy swietny klimat, chocby takie kooniowe wynalazki postapokaliptyczne - dla mnie bomba. A liczmistrz ostatnio pokazal kilka swoich potworkow ale wyraznie zaznaczyl, ze to prototypy poki co... Ale pomijajac powyzsze to zgadzam sie.
Napisano Ponad rok temu
Po tym można poznać twórcę, tak jak można rozpoznać produkty emersona czy stridera - nie znając modelu wiemy kto go stworzył.
Napisano Ponad rok temu
tu nie chodzi o to co jest robione, tylk o to jak jest komentowane:)
sa rzeczy ohydne i sa rzeczy ladne..
minimalizm nie musi byc niechlujtwem..
design jest design i liczy sie on na rowni z tym czy noz goli i tnie pomidory..
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Panowie grunt to nie popadac w skrajnosci, a prawo do swojej oceny ma kazdy, wiec moim zdaniem Jumbo nie masz sie z czego tlumaczyc.
Napisano Ponad rok temu
dokladnie tak shaft.
Panowie grunt to nie popadac w skrajnosci, a prawo do swojej oceny ma kazdy, wiec moim zdaniem Jumbo nie masz sie z czego tlumaczyc.
no dzisja ci jeszcze z Vincem darujemy, ale jumbo jeszcze raz taki wyskok.... no no no:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Vademecum początkującego
- Ponad rok temu
-
Stal 18/10 co to jest ?
- Ponad rok temu
-
Moje maleństwo 2
- Ponad rok temu