Vademecum początkującego
Napisano Ponad rok temu
No na koniec prosiłbym o Wasze rady, od czego zacząć, przez co, i na czym kończąc
Napisano Ponad rok temu
Wujek Shaft ma zawsze dobre radyzacznij od archiwum....
Napisano Ponad rok temu
Znajdz jakies tory i wytnij sobie kawalek...Widziałem jak niektórzy kują na szynie kolejowej/tramwajowej tylko skąd taką wytrzasnąć ?
Najpierw proponowalbym zaczac robienie noza z gotowego kawalka stali niz probowac kucia samemu. Zrobisz tak kilka (i tak jest wystarczajaco trudno) i jak sie wprawisz to pomyslisz o kuciu samemu.No na koniec prosiłbym o Wasze rady, od czego zacząć, przez co, i na czym kończąc
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jak Jumbo sie pyta to nie masz co samemu probowac nawetJejku, a to się da zrobić tak samemu nóż? 8O 8O
Nie no da sie, trzeba byc kowalem tylko
Napisano Ponad rok temu
złomWidziałem jak niektórzy kują na szynie kolejowej/tramwajowej tylko skąd taką wytrzasnąć ?
kup tez trochę materiału na złomie (blachy, pręty, itp.) i popróbuj na tym
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Proponuje najpierw pobawic sie w plaskowniki.
Napisano Ponad rok temu
:wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nozy czy plaskownikow? :wink:Łe a po co robić samemu, przecież tyle fajnych można kupić!!!
Napisano Ponad rok temu
Nozy czy plaskownikow? :wink:Łe a po co robić samemu, przecież tyle fajnych można kupić!!!
najlepsiejsze sa PK3:)
kuurde ten plasik:)
Napisano Ponad rok temu
Ale to nóż dla WYBRAŃCÓW!!
szkoda tylko ze grilowac sie z nim nie da no....
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi tak przy okazji Jumbo taki złosliwy się urodziłeś czy to tak ostatnio Cie dopadło :? kolega chce zacząć a ty z takiej mańki go zazywasz?? oj niezbyt mi się to podoba
Napisano Ponad rok temu
Widzisz, mnie szlag otatnio trafia, że nawet się człowiek nie pofatyguje na poczytanie starych postów, tylko od razu wali pytanie i liczy, że mu ktoś odpowie. Zero zaangażowania i własnej incjatywy...
Pzyjąłem w ogóle dość wredne stanowisko, gdyż ta forma rozmów prowadzi do zrobienia czegokolwiek u Naszych nożowych twórców. Nie można pozwolić na to, że ktoś pokazuje zaostrzony kawał płaskownika owinięty sznurkiem i czeka na pokłony i pochwały.
Jak opierdolisz, wyśmiejesz, to najczęściej działa to motywująco, zwłaszcza jeżeli na priw leci wiadomość...
Pozdrawiam serdecznie
Jumbo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba dzialac [tylko niech wkoncu bodo sie wezmie za ta stal ....]
AMEN
Napisano Ponad rok temu
Eeee... No bo to mial byc surowy noz z oplotem a la StriderNie można pozwolić na to, że ktoś pokazuje zaostrzony kawał płaskownika owinięty sznurkiem i czeka na pokłony i pochwały.
Jak opierdolisz, wyśmiejesz, to najczęściej działa to motywująco, zwłaszcza jeżeli na priw leci wiadomość..
Napisano Ponad rok temu
Eeee... No bo to mial byc surowy noz z oplotem a la Strider
No wiem!! Ale Ciii, bo jak inni skumają, to Twój patent w łeb weźmie!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stal 18/10 co to jest ?
- Ponad rok temu
-
Moje maleństwo 2
- Ponad rok temu
-
Mój pierwszy własny nożyk
- Ponad rok temu