Powstanie Warszawskie
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Powstanie Warszawskie
Cześć!!!
chciałbym znać opinie forumowiczów na temat celowości Powstania Warszawskieg.Osobiście od zawsze tzn od kiedy sie o nim dowiedziałem byłem ZA - ale ostatnio zacząłem mieć wątpliwości czy to wszystko miało sens i nie było tylko zrywem ludzi młodych , nie mających nic do stracenia . A co Wy o tym sądzicie?
chciałbym znać opinie forumowiczów na temat celowości Powstania Warszawskieg.Osobiście od zawsze tzn od kiedy sie o nim dowiedziałem byłem ZA - ale ostatnio zacząłem mieć wątpliwości czy to wszystko miało sens i nie było tylko zrywem ludzi młodych , nie mających nic do stracenia . A co Wy o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Re: Powstanie Warszawskie
"Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum"
ja jestem za powstanie bylo poteznym znakiem dla sowietow ze pl nie da sie tak latwo zniewolic wedlug wielu historykow bylo jednym z glownych powodow dla ktorych polska nie stala sie kolejna republika cccp
kiedys jeden z generalow rosyjskich zostal zapytany czemu nie stlumili solidarnosci sila na co odpowiedzial "wiedzielismy ze polacy w przeciwienstwie do czechow nie ograniczyli by sie do plucia na nasze czolgi..."
ja jestem za powstanie bylo poteznym znakiem dla sowietow ze pl nie da sie tak latwo zniewolic wedlug wielu historykow bylo jednym z glownych powodow dla ktorych polska nie stala sie kolejna republika cccp
kiedys jeden z generalow rosyjskich zostal zapytany czemu nie stlumili solidarnosci sila na co odpowiedzial "wiedzielismy ze polacy w przeciwienstwie do czechow nie ograniczyli by sie do plucia na nasze czolgi..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prawdopodobnie darmowe ogladanie walk
- Ponad rok temu
-
Bruce Lee
- Ponad rok temu
-
Sztanga co i jak
- Ponad rok temu
-
1000 baksow za prywatna lekcje
- Ponad rok temu
-
Przygotowanie do treningu
- Ponad rok temu
-
Z serii: oceniamy zawodnika po filmie...
- Ponad rok temu
-
Trener w dojo-OK, a poza nim...???
- Ponad rok temu
-
co to jest?
- Ponad rok temu
-
Sklepy w Poznaniu??
- Ponad rok temu
-
otwarte treningi