Prodżekt :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o nie! Serio jest czarnobialy?! I to nie bitmapa - to jpgaaale przywalileś... bitmapa 900kB :? nie łaska jpga zrobić? i 24bity/pixel.. spox, tylko obrazek jest czarno-bialy 8O
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Mój pierwszy custom spoczywa obecnie w imadle, a ja z niecierpliwoscią czekam aż wyschnie klej wikolowy. Wystarczy całość potraktować drobniutkim papierem ściernym i będzie ready. Niestety uprzedzam, że ostrze niebędzie jak lusterko, bo nieposiadam żadnych materiałów polerujących
Napisano Ponad rok temu
noooo to pobijam rekordy . Jeszcze sie zastanawiam nad okladzinami i mam takie pytanie - jak to jest z pinami? Tzn. czy najpierw mam przykleic okladziny i wepchnac w to piny? Czy moze przykladam okladziny i wkladam piny i na tym to sie trzyma?Cięższej grafiki na budo chyba jeszcze niebyło!!!
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak go zrobie A tak serio to albo do czwartku albo za 2 tygodnie (wyjezdzam nad morze - jupikajej! )Wypas jest!
Kiedy bedzie?
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Ja tez jade, ale mam nadzieje ze jak wroce to sobie go obejrzejak go zrobie A tak serio to albo do czwartku albo za 2 tygodnie (wyjezdzam nad morze - jupikajej! )Wypas jest!
Kiedy bedzie?
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
(w sumie ja tez tylko w paincie rysuje i jeszcze straszniej mi to wychodzi )
mam nadzieje ze ci ladnie wyjdzie sam nozyk i bedziesz zadowolony
Napisano Ponad rok temu
jezeli bede rysowal w paincie to nie bede ale rysuje tez w paru innych i miedzy innymi w 3dno grafikiem to ty nie bedziesz
(w sumie ja tez tylko w paincie rysuje i jeszcze straszniej mi to wychodzi )
mam nadzieje ze ci ladnie wyjdzie sam nozyk i bedziesz zadowolony
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a w czym takie projekciki sie najwygodniej robi ?
narazie mam gimpa ale instalowac mnie sie nie chcialo (moze cos innego freeware'owego znacie ?)
przepraszam za niezasluzona wrzute
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jutro Braciaszku, bo bedzie juz prawie skonczone Najpewniej juz w fazie "dopieszczania szczegolow"Ja zrobiłem projekt folderka w 3ds max - mogę sobie wszystko dopoasować i popatrzeć jak to bedzie wyglądało złożone, rozłożone, no i w 3d można obejżeć. Mradu pokazuj to co na razie zrobiłeś.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie udalo mi sie go dokonczyc tak jak obiecalem wiec wrzucam to co zrobiono do tej pory.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Stal - nie mam pojecia jaka, grubosc 2mm
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[wiec przerobilem na link, bez paniki - cynik]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Custom #2
- Ponad rok temu
-