
Wymiary:
Dlugosc calkowita - 240mm
Dlugosc ostrza - 145mm


Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E! To porzadna linka z Castoramy po 1.30zl za metr! Nie do zdarciaNo i oczywiście coś innego zamiast tego sznurka bieliźnianego ;-)
A widzisz. Ja robilem bez projektu. Moze dlatego moje "noze" wygladaja tak jak wygladaja...Postanowilem - jezeli Liczmistrz moze to ja tez, przed chwila siadlem i sobie zaprojektowalem kozik
. Teraz tylko wystarczy go zrobic
Ale sciema! Narysuj w paincie schemat i wrzucaj!niestety prodzekt jest narysowany olowkiem na kartce w kratke a moj skaner jest delikatnie mowiac do dupy :wink: . Nic z tego nie wyjdzie. Jak wprowadze projekt w zycie to bedziecie pierwszymi, ktorzy sie o tym dowiedza
Napisano Ponad rok temu
To jest jak nalogLiczmistrz, ten pierwszy byś skończył 8)
Napisano Ponad rok temu
ok zaraz tak zrobieAle sciema! Narysuj w paincie schemat i wrzucaj!niestety prodzekt jest narysowany olowkiem na kartce w kratke a moj skaner jest delikatnie mowiac do dupy :wink: . Nic z tego nie wyjdzie. Jak wprowadze projekt w zycie to bedziecie pierwszymi, ktorzy sie o tym dowiedza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Okay, wyzszy szlif sie zrobi. Gdzie mialyby byc te naciecia?Witam. Jest juz lepiej tylko jak kolega Piteros777 mówił przydał by sie głębszy szlif - tak gdzieś do 3/4 ostrza. taki płytki szlif nie pozwala w efektywny sposób pociąć nawet pomidora, no i oczywiście te wciecia i nacięcia - ale to już kwestia gustu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tak lubię - ale to kwestia gustu ;-)Okay, wyzszy szlif sie zrobi. Gdzie mialyby byc te naciecia?Witam. Jest juz lepiej tylko jak kolega Piteros777 mówił przydał by sie głębszy szlif - tak gdzieś do 3/4 ostrza. taki płytki szlif nie pozwala w efektywny sposób pociąć nawet pomidora, no i oczywiście te wciecia i nacięcia - ale to już kwestia gustu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra, przyznaje sie, masz 100% racjiHmm, a ja będę szczery.
Za cholerę tego nożem nie nazwę. Objechany kawał stali, zero polerki, zero przyłożenia się, zero ideii i nawet zero projektu. Ot kawał blachy zjechany na ostro i owinięty sznurkiem. Szlif poniżej wszelkiej krytyki. Zakończenie rękojeści zerowe.
W ile to zrobiłeś? W 15 minut?
Chłopie, tak jak pierwszy nożyk spod Twoje ręki miał jakąś idee, tak ten to nic nie jest. Półfabrykat do dalszej produkcji?
Nie piszę tego złośliwie. Mam po prostu nadzieję, że skumasz o co mi chodzi i przyłożysz się do pracy, by faktycznie być dumnym. Odczytaj mą krytykę motywująco.
Z pozdrowieniami i życzeniami owocnej pracy!!
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu