jaki uchwyt preferujecie do tego noza bo ta kosa za bardzo stabilna niejest w lapie ze wzgledu na plaska rekojesc ja urzywam szermierczego bo wydaje mi sie ze to jedyny solidny uchwyt dla tego typu nozy.
czekam na opinie i komentarze

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 mi chodzi o PRAWDZIWEGO trenera i o jego przydatnosc do walki, wziolem go ostatnio na trening do bractwa i walczylem troche w przeszywkach oczywiscie i zauwazylem ze przy mocniejszych cieciach troche lata w lapie przez ta cienka rekojesc. Trzymalem w szermierczej (kciuk na falszywym) i doszedlem do wniosku ze o wiele lepiej sprawuje sie trzymany uchwytem "sopel lodu". Jednak to raczej niejest typowy fighter ale dobra rzutka i przy tym chyba zostane.
  mi chodzi o PRAWDZIWEGO trenera i o jego przydatnosc do walki, wziolem go ostatnio na trening do bractwa i walczylem troche w przeszywkach oczywiscie i zauwazylem ze przy mocniejszych cieciach troche lata w lapie przez ta cienka rekojesc. Trzymalem w szermierczej (kciuk na falszywym) i doszedlem do wniosku ze o wiele lepiej sprawuje sie trzymany uchwytem "sopel lodu". Jednak to raczej niejest typowy fighter ale dobra rzutka i przy tym chyba zostane.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu