Customy z Allegro
Napisano Ponad rok temu
Bo to wstyd i wiocha potem się przed kolegami przyznać.
Napisano Ponad rok temu
Ale sie usmialem.
Moze chodzilo o gwarancje a nie rekojmie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koles zrobil swoj noz, nie wyglada on zle. Nie chcialbym pokazywac palcem, ale na prawde na jednej rece policze nozorobow na budo, ktorych nozyki z czystym sercem moglbym napisac ze sa rownie dobrze wykonane.
Bo to, ze komus nie podoba sie rekolesc z rogu jelenia, niestety nie znaczy jeszcze ze taki noz jest do dupy. Z tego, co sie orientuje wielu knifemakerow stosuje takie rozwiazanie a ich noze (zwlaszcza bowie) ida niekiedy za grube pieniadze.
Nie chcialbym sie wymadrzac, bo sam na robieniu norzy znam sie, jak na numeracji stanikow (czyli zle;) ). Ale zwazcie co piszecie, bo wysmiewac, krytykowac, najezdzac na prawde byle kretyn moze.
A da sie przeciez inaczej: "nie podoba mi sie" "nie w moim guscie" "imho".
Co do do opisu, wiem to po sobie, dobry opis na allegro to mus. Dobry opis i sporo zdjec to polowa sukcesu. Ten pan co prawda pomylil kila wyrazow i zrobil pare bykow, ale rozumiem doskonale po co sie tak rozpisal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na jednym nożu widać wżery od rdzy, więc ostrze jest z czegoś starego, a nie robione od podstaw.
Pisząc o doskonałej polerce, nie wiem jak można mieć na myśli coś co widać na zdjeciach.
Ja się czepiam tylko wykonania. Wygląd to już kwestia gustu tylko i wyłącznie.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz pisze, marketing...
Napisano Ponad rok temu
natomiast co do marketingu, to niestety nie do końca się zgadzam - nawet najbardziej wykopany w kosmos marketing nie powinien OSZUKIWAĆ klienta... tak, tak wiem... ale mówię o OSZUKIWANIU WPROST, a nie niedopowiedzeniach, dwuznacznościach, małych czcionkach itd... mówie o czystym podawaniu bzdur... to tak jakby Ci gość sprzedał samochód, który ma zardzewiałą balchę wychodzącą spod przepięknego lakieru i wmówił Ci, że TAK powinno być - a ty nie znając się na samochodach i podobnych rzeczach - łyknął byś to... bo czemu nie skoro "fachowiec" twierdzi, że TAK POWINNO BYĆ...
wydaje mi się, że właśnie NIE O TO CHODZI.. ja tam za Allegro nie znam się najlepiej, ale wydaje mi się, że tam też jest mierzone coś takiego jak RZETELNOŚĆ sprzedającego... i w takim przypadku powinnien gość dostać -10 punktów...
dobra.... nie ważne... dla mnie to żenada i tyle ale świata nie zmienimy...
peace dla wszystkich !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
piece
- Ponad rok temu
-
PCV
- Ponad rok temu
-
Knifemaking-książki...