Policjant w klatce -kpina po raz drugi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie napisał to Pan który ma zerowe wyobrażenie jak to wyglada ,jego chora wyobrażnia stworzyła sobie jakiś obraz tego jak to moze wygladać i pisze bzdury kompletne"Tryska krew i łamią się kości" , To jakiś debil pisał ,klatka jest po to żeby ktoś nie wypadł za ring i nie złamał se karku a nie po to żeby nie uciec, pismak za dużo się filmów z Van Damem naoglądał.
Napisano Ponad rok temu
No i dzieki takim "magistrom blokersom" wieksza czesc spoleczenstwa ma takie a nie inne wyobrazenie o tego typu walkach.Dokładnie napisał to Pan który ma zerowe wyobrażenie jak to wyglada ,jego chora wyobrażnia stworzyła sobie jakiś obraz tego jak to moze wygladać i pisze bzdury kompletne
Napisano Ponad rok temu
jakby to powiedział Shan Tsung :No i dzieki takim "magistrom blokersom" wieksza czesc spoleczenstwa ma takie a nie inne wyobrazenie o tego typu walkach.Dokładnie napisał to Pan który ma zerowe wyobrażenie jak to wyglada ,jego chora wyobrażnia stworzyła sobie jakiś obraz tego jak to moze wygladać i pisze bzdury kompletne
exactly :?
Napisano Ponad rok temu
już zabieraja sie do drugiego-Obecnego mistrza świata i jiu jitsu sportowym Tomasza Guja.
A wiecie coś o tych panach którzy Tomasza Guja zakapowali?
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pisało to sam się podobno wygadał przed jakimś pismakiem ,ale to grubsza afera związana z zawodami w Sao Paulo i sporem między członkami PZJJ oni pod nim dołki kopia .już zabieraja sie do drugiego-Obecnego mistrza świata i jiu jitsu sportowym Tomasza Guja.
A wiecie coś o tych panach którzy Tomasza Guja zakapowali?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PAP/13 lipca 2004 11:58
Tomasz Guja mistrzem świata
Tomasz Guja z Jaworzna został mistrzem świata w sportowym jujitsu. Polak wygrał rywalizację w wadze 75 kg. W decydującej walce Guja pokonał Marcosa Da Silvę z Brazylii.
Mistrzostwa odbyły się w Sao Paulo, poinformowała Polska Organizacja Jujitsu.
Guja wystąpił także, po raz pierwszy w swojej karierze, w konkurencji wolnej samoobrony. Został sklasyfikowany na drugim miejscu. Złoty medal zdobył Juan Figueroa z Argentyny.
Tomasz Guja to wielokrotny mistrz Polski, medalista mistrzostw świata i dwukrotny zdobywca Pucharu Świata (Aneccy 2001, Launeburg 2003) w sportowym jujutsu. Podczas walki finałowej z Marcosem Polak doznał urazu oka.
W turnieju sportowym jujitsu startował również Ryszard Rapacz z Sosnowca, który został wyeliminowany w drugiej rundzie.
Gospodarzem XI Mistrzostw Świata w Sportowym Jujutsu, w których rywalizowali przedstawiciele Azji, Afryki, Europy i obu Ameryk było brazylijskie Sao Paulo, liczące blisko 20 milionów mieszkańców. Zawodnicy zakwaterowani zostali w luksusowym hotelu *Matsubara" w dzielnicy Paraiso (Raj). Do dyspozycji mieli siłownię, saunę i basen usytuowany na dachu hotelu. Po raz piąty imprezę zorganizowano pod auspicjami Międzynarodowego Związku Sport Jujitsu (International Sport Jujitsu Association - ISJA).
Tomasz Guja zdobył uznanie gospodarzy oraz zawodników i trenerów innych ekip, którzy po turnieju prosili go o wspólne fotografie. Brazylijczycy stając do zdjęcia unosili w górę rękę Polaka. Jaworznian został zaproszony do udziału w programach telewizyjnych w USA i sesji zdjęciowych do książek o tematyce sztuk walki. Polak był jedynym zawodnikiem startującym w konkurencji walk, który przeszkodził drużynowym mistrzom świata * Brazylijczykom, w skompletowaniu wszystkich złotych medali w klasie seniorów.
Napisano Ponad rok temu
o kurwa! trzymajcie mnie bo nie wiem czy sie smiac, plakac, krzyczec..
Az slow brak 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"wiem bo często brałem w nich udział"........to zakończenie wywodu wygląda bardzo przekonywującoPo pierwsze to Guja nie brał udziału w żadnej walce w klatce. Do tego nigdy nie organizował walk w klatce. Więc jest to totalna bzdura. Organizuje i bierze udział w walkach sportowego ju-jutsu, czyli 20 sek. walki w parterze bez uderzeń tylko dźwignie i duszenia a w stójce taki niby pełny kontakt bez low kicków. Wiem bo często brałem w nich udział
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride GP 2004
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia z treningów Vitora Belforta przed UFC 49
- Ponad rok temu
-
Kilka wypowiedzi V.Silvy z chatu ze swoimi fanami
- Ponad rok temu