1000 baksow za prywatna lekcje
Napisano Ponad rok temu
im wiekszy tym ma wiecej krwi
i takze mala naturalna oslonke
nawet jak pchniesz go czyms mniejszym od kukri,bowie albo maczety
to nawet do miesa nie dojdziesz
Napisano Ponad rok temu
Wasze komentarze odnosnie wygladu Chrisa uwazam za szczeniackie i ponizej poziomu tego forum.
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga ... niekore "grubasy" potrafia byc piorunsko szybkie ... wiec mozna sie niemile zdziwic jak ktos bedzie chcial sprawdzic kwalifikacje tego pana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie bede komentowal stawki Chrisa Sayoc'a za godziny prywatne. Ja wyznaje zasade - jak mnie nie stac to poprostu nie korzystam a nie szczekam na lewo i prawo ze mi za drogo.
Wasze komentarze odnosnie wygladu Chrisa uwazam za szczeniackie i ponizej poziomu tego forum.
Co do szczekania na lewo i prawo sie nie zgadzam. Mozna sie pozastanawiac czy warto tyle zaplacic. Chris ma sobie prawo ustalic takie stawki jakie lubi, a jak komus nie odpowiada, to nie korzysta. Ale skoro mozna omawiac na forum oferte szkoly RedTiger, Shaolin Dju Su (co za nazwa) czy krytykowac stosunek ceny do korzysci z treningu kravki, to mozna sie tez posmiac z ceny 1000 USD za godzine z tuhonem albo wyrazic swoja opinie na temat nieuczciwosci sprzedawania "skazonego" towaru bez ostrzegania o tym klientow.
Z druga czescia Twojej wypowiedzi zgadzam sie w calej pelni. Ja także uwazam te komentarze za szczeniackie i ponizej poziomu tego forum.
Co prawda nie mozna doradzic, by przesmiewcy staneli z nozem treningowym naprzeciw tuhona, a potem dopiero wyglaszali swoje szyderstwa, ale gdyby cena byla troche nizsza, to to wlasnie bym powiedzial :-) .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przygotowanie do treningu
- Ponad rok temu
-
Z serii: oceniamy zawodnika po filmie...
- Ponad rok temu
-
Trener w dojo-OK, a poza nim...???
- Ponad rok temu
-
co to jest?
- Ponad rok temu
-
Sklepy w Poznaniu??
- Ponad rok temu
-
otwarte treningi