Tritium Thumbstuds?
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie jak sprawdzja sie w praktyce trytonowe kapsułki w nożach ? W nożach Microtech'a mozna cos takiego spotkać .Czy warto inwestować w coś takiego , bo napewno folder wyglądał by ciekawiej.
Napisano Ponad rok temu
drogi bajer.
Napisano Ponad rok temu
Nie wszyscy lubią jak ich widać z kilometra.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może na tarczę zegarka to fajne, albo na przyrządy celownicze, ale na nóż to bes sensu raczej.
Napisano Ponad rok temu
Lepszego uzasadnienia to ja nie widze.
Tak wiec nie calkiem "bez sensu", moze sie okazac bardzo praktyczne, ale pozostaje pytanie "cena-efekt".
Jasne, ze moze zycie uratowac, a wtedy bedzie bezcenne...
IMO dla zolnierza, policjanta, strazaka itd. moze byc przydatne, ale u siebie nie bardzo widze zastosowania, chyba, ze jako "YNK/JD-EDC" w ramach przygotowania do Apokalipsy
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pistolety juz saPewnie za jakis czas pojawia sie noze, ktore otworza sie tylko wtedy, kiedy noz "rozpozna" np. odciski palcow wlasciciela...
K_P
A to jest po prostu gadzet, ktory moze byc przydatny okreslonym ludziom. Nie pasuje mi tu Twoje porownanie zupelnie.
Napisano Ponad rok temu
A nie pomysleliscie o tym jak nas traktuja ludzie nie podzielajacy w ogole naszych zainteresowan??
Mnie sie ktos pyta: "po co Ci tyle nozy. Ooo ten moze jeszcze ujdzie bo taki maly, ale po co CI ten albo ten" itd. itp.
Wiadomo ze nie korzystam z nich naraz, i w zasadzie jakby sie uparl to wystarczylyby mi dwa - folder i fixed i co wiecej chciec.
Niektore noze to po prostu bajer - mam wiecej bo lubie i tyle.
Moze ktos tez chce taka trytowa kapsulke jako czysty gadzet.
Moznaby sie czepiac np Pitera (Piter bez obrazy, ale nie nasuwa mi sie inny przyklad) ze se zrobil kolorowe dziurki w sebenzie. Chcial miec niepowtarzalny sprzet to se zrobil, czy sie to komus podobalo czy nie.
Mysle ze przedstawilem jasno moj poglad na ten temat
Pozdrawiam
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Czy warto inwestować w coś takiego , bo napewno folder wyglądał by ciekawiej.
Więc dlatego Nasze odpowiedzi były takie jakie były. Przecież jeżeli ktoś będzie chciał, to może sobie na folderze powiesić pompony od zimowej czapki, zrobić pochewkę ze skarpety zakopiańskiej, a na koniec "wypolerować" ostrze srebrolem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale przy EDC nie bardzo mi sie widzi taki pomysł.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem
- Ponad rok temu
-
Proszę o pomoc:Master Cutlery Navy Seals
- Ponad rok temu
-
Colt AR-15-K Rockloc
- Ponad rok temu