Broń z gazem bilogicznym
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Pistolety gazowe RMG to nowośc na polskim rynku art. obronnych. Istotą tej broni jest umieszczenie w obudowie do złudzenia przypominającej prawdziwą broń wkładu z gazem obezwładniającym napastnika. TERAZ Z NOWYM GAZEM BIOLOGICZNYM. Obecnie na całym świecie policja i inne służby ochrony zamiast gazów chemicznych używają gazów z biologicznym środkiem obezwładniającym-ALKALOID. Gazy te w odróżnieniu od większości gazów chemicznych działają skutecznie także na osoby będące pod wpływem alkoholu, narkotyków i innych środków odurzających. TERAZ JESZCZE LEPSZA OCHRONA I PEWNOŚĆ DZIAŁANIA".
Chciałem sobie kupić taką sikawkę. Mam tylko pytanko, czy podczas wystrzały gazu słychać jakiś huk ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co o tym sądzicie ? Może ktoś posiada taki pistolet i może podzielić się spostrzeżeniami.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chciałem sobie kupić taką sikawkę. Mam tylko pytanko, czy podczas wystrzały gazu słychać jakiś huk ?
nie, zadnego huku nie slychac. to zwykla puszka gazu obezwladniajacego, zamontowana w plastikowej replice glocka, albo innego pistoletu. zasieg ma wiec taki sam, jak zwykly gaz obezwladniajacy w puszce. jesli chodzi o moje prywatne zdanie, lepiej nosic zwykly gaz, bo miesci sie w kieszeni, niz to ustrojstwo. Zalety to ma takie, ze przy odpowiednim swietle, czyli jego braku, ktos malo spostrzegawczy moze pomyslec ze celujesz do niego z broni, i jesli ma zly dzien moze sie wystraszy. No i nieco latwiej wycelowac od razu w twarz przeciwnika. Z drugiej strony jesli przeciwnik ma bron ostra moze byc maly problem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GAZ!!!
- Ponad rok temu
-
Skutki zastosowania gazu w realnych sytuacjach
- Ponad rok temu
-
Gaz plazmowy
- Ponad rok temu
-
Broń gazowa - amunicja
- Ponad rok temu
-
"Gaz" a napastnik w okularach
- Ponad rok temu
-
gaz dla kobiet?
- Ponad rok temu
-
H - miotacz gazu
- Ponad rok temu
-
Gazowa jak palna - orzeczenie Sądu Najwyższego
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z przewiezieniem gazu samolotem.
- Ponad rok temu
-
Gaz
- Ponad rok temu