Witajcie !
Jakiś czas temu .. (będzie chyba conajmniej z rok ) televizja discovery wyemitowała włąsnie ten program. Moim zdaniem bardzo ciekawy, rzeczowy i traktujący o sztukach walki min. pod kątem ich realnej przydatności na ulicy itp.. Przypomnę, że były w nim wywiady z mistrzami poszczególnych dyscyplin, którzy opowiadali jak niejednokrotnie udawało im sie wyjść obronna ręką z ciężkich sytuacji, wąłśnie dzięki długoletnim treningom.... Był tam pewien Mistrz Swiata w Boksie Tajskim. Właśnie moje pytanko dotyczy jego osoby, czy ktoś go kojarzy z nazwiska ??
Nie wiem, być może koleś jest całkiem znany ( ten program reklamował zdaje sie sam Bas Rutten) - znane osoby jak widać sie przewijały, ale ja wówczas nie miałęm netu i w zasadzie kojarzyłem tylko ludzi z Boksu Zawodowego i K1... a tych wielkich z Pride czy Muay Thai już nie. Koleś jest czarnoskóry, walczył co najmniej w kategorii półciężkiej, a opowiadał min. historie o tym jak został zaatakowany na ulicy przez oprycha uzbrojonego w nóż. Mam nadzije ze komuś z obecnych tutaj fanatyków MT uda sie sięgnąć pamięcią wstecz i sobie przypomnieć , któż to taki
pozdrawiam !
Pytanie odnośnie programu "Antologia Wojownika"
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gołota klnie i jest mu wszystko jedno
- Ponad rok temu
-
Kto czytal nowy Budokan?????