Gołota klnie i jest mu wszystko jedno
Napisano Ponad rok temu
Pojedynek polskiego boksera o mistrzostwo świata WBA z Johnem Ruizem nadal nie jest pewny.
- W tym środowisku to normalne. Trudno. Jak nie będę z nim walczył teraz, to spotkamy się później. Nic nie przepadnie. Ruiz się zgodził, chociaż wcześniej nie chciał. Ale dopóki nie wyjdzie do ringu, to walki nie ma – wyjaśnia Gołota.
Gołota twierdzi, że liczy się tylko mistrzostwo świata, jednak trener Sam Colonna i Ziggy Rozalski mówią, że świetnie byłoby się spotkać znowu z Tysonem.
- Mówią tak? Niech mówią. Mnie to obojętne. Mogę z nim walczyć drugi raz – dodał polski pięściarz.
Napisano Ponad rok temu
Mówią tak? Niech mówią. Mnie to obojętne. Mogę z nim walczyć drugi raz – dodał polski pięściarz.
Moglaby byc ciekawa walka:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No cóż może by zmazał tą hańbę z pierwszej walki, ale jakoś się obawiam że jego psychika znowu by zrejterowała i była by kolejna szopka.
Napisano Ponad rok temu
Jaką hańbę? 8O2 walka z tysonem?
No cóż może by zmazał tą hańbę z pierwszej walki, ale jakoś się obawiam że jego psychika znowu by zrejterowała i była by kolejna szopka.
Widziałeś wogolę tą walkę?
Napisano Ponad rok temu
nikt nie widzial! bo andrju spierdzielil zanim go ktokolwiek dostrzegl to byla naprawde szybka akcja!Jaką hańbę? 8O2 walka z tysonem?
Widziałeś wogolę tą walkę?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skurczybyk nie chcialby ze mna walczyc:( ale czemu nie? kiedys bylo wielu chetnych: wyjsc na ring i skasowac niezle sumki za bycie na ringuKarolak taki jestes twardy idz na ring z Tajsonem ; ))))
Napisano Ponad rok temu
raczej nie chciałby z Tobą walczyć z obawy o Twoje zdrowie Ja na miejscu Don'a Kinga dałbym Ci za walke tyle że nawet nie starczyłoby Ci operacje plasatyczna po walce z Mike'mskurczybyk nie chcialby ze mna walczyc:( ale czemu nie? kiedys bylo wielu chetnych: wyjsc na ring i skasowac niezle sumki za bycie na ringuKarolak taki jestes twardy idz na ring z Tajsonem ; ))))
Napisano Ponad rok temu
Ale kiedys Kulej mowil, ze z Tysonem bylo cos nie tak
POdczas walki byl niezdrowo podniecony, co Andrzej probowal powiedziec trenerowi, a po walce niepoddal sie probie moczu
Napisano Ponad rok temu
hmm walki z Tysonem nie widzialem
Ale kiedys Kulej mowil, ze z Tysonem bylo cos nie tak
POdczas walki byl niezdrowo podniecony, co Andrzej probowal powiedziec trenerowi, a po walce niepoddal sie probie moczu
Nie wiadomo jak było naprawde. Prawdy nikt się nie dowie.
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewien ale chyba 2 rundy i do 3 juz nie wyszedl....Ile ta jego walka trwała z Tysonem w sekundach bo nie pamiętam dokładnie
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kto czytal nowy Budokan?????
- Ponad rok temu
-
Bokserzy trenują we Francji
- Ponad rok temu
-
Bytom - boks na Jagiellońskiej