Discovery T&A - Wojownik - Rosja
Napisano Ponad rok temu
15:00 Rosja Wojownik
17:45 Rosja Wojownik
21:00 Rosja Wojownik
23:45 Rosja Wojownik
Napisano Ponad rok temu
Czyżby o Sambo?
Trzeba będzie polukać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bylo o "system" kolesie robili takie fajne uniki przed nozem i to chyba jedyne co mi sie podobalo, po za tym jeden pokazywal jak rozwalic 5....
takie czary mary
Potem bylo o stylu walki jakis "KOZAKOW" walka polaczona z tancem(nie, nie tak fajnie jak capoeira, polaczona z tancem ludowym) tez nuda
Napisano Ponad rok temu
to sie nazywa Bojewyj Hopak - cos takiego robili kozacy przed bitwami - ku pokrzepieniu sercPotem bylo o stylu walki jakis "KOZAKOW" walka polaczona z tancem(nie, nie tak fajnie jak capoeira, polaczona z tancem ludowym) tez nuda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie myli cie - przed bitwa paru kolesi skakalo i robilo salta przed maszerujacymi wojskami - to jest wlasnie hopak. a Bojewyj Hopak to odmiana do walkiJeśli mnie pamięć nie myli było coś takiego w "Ogniem i mieczem"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z każdym odcinkiem coraz gorzej. Niedługo będzie "Wojownik - Polska" i system BAS lub Combat56 przy tym, iż panowie Bryl i Kups, nie, nie będą wyłupiać oczu, walić w torbę i inne brutality wyprawiać, a zaczną wykonywać jakieś godowe podrygiwania i jezioro "Ła" będzie
Porażka. Ale jako nieuleczalnie konsekwentny osobnik pomimo wszystko zdobędę się na wysiłek oglądnięcia odcinku kolejnego. Cóż wiara czyni cuda, zwłaszcza w cuda :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy?Nast. odc. bedzie o Japoni ciekawe co pokaza ....
Napisano Ponad rok temu
eej no co chcesz - pokazali gosci ze specnazu i Mikhalila Ryabko < - a to swiatowa slawa jest . Czarymary jak w aikido - wiem, ale przyjemnie sie ogladaŁooo luudzie. Ależ tandetne czary mary, a gdzie tam jakaś walka była?
Z każdym odcinkiem coraz gorzej. Niedługo będzie "Wojownik - Polska" i system BAS lub Combat56 przy tym, iż panowie Bryl i Kups, nie, nie będą wyłupiać oczu, walić w torbę i inne brutality wyprawiać, a zaczną wykonywać jakieś godowe podrygiwania i jezioro "Ła" będzie
Porażka. Ale jako nieuleczalnie konsekwentny osobnik pomimo wszystko zdobędę się na wysiłek oglądnięcia odcinku kolejnego. Cóż wiara czyni cuda, zwłaszcza w cuda :roll:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kiedy?Nast. odc. bedzie o Japoni ciekawe co pokaza ....
W nastepny piatek
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie niekoniecznie przyjemnie.Czarymary jak w aikido - wiem, ale przyjemnie sie oglada
Nie lubię oglądać wygłupów i ogłupiania widza, który jest zielony w MA.
Po takim odcinku wielu uprawiających MA (tych efektywniejszych niż efektownych) usłyszy od swoich partnerek, czy potencjalnych czy aktualnych (zielonych w MA), coś w stylu: "a dlaczego Ty (tu pada pieszczotliwy zwrot plus imię) nie trenujesz właśnie takiego ładnego stylu, gdzie tańczą, płynnie falują, wysoko nóżki zadzierają (dot. poprzedniego odcinka, tj. Taekwondo) (i wiele innych nie praktycznych ruchów robią) a są tak skuteczni jak w telewizorni pokazują i mówią, tylko jakiś barbarzyński i brutalny? Wziąłbyś się za coś takiego jak np. piękną Capoueira :? (I żeby już dobić: ) Wtedy będę czuła się na prawdę bezpieczna przy Tobie :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno przemawia za tym - i Vasiliew i Ryabko zyjaslabo mi sie zrobilo,jak zobaczylem niekotre rozbrojenia atakujacego nozem...Aikido to przy tym Kali bylo....
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PIEKNIE - ZAPOMNIELISCIE !!!
- Ponad rok temu
-
Discovery T&A - Wojownik - Korea
- Ponad rok temu
-