S&W S.W.A.T Medium i Wz.98z
Napisano Ponad rok temu
Przedstawcie się :
- Cześć nazywam się Smith & Wesson S.W.A.T Medium, jestem wykonany ze stali 440c, moje ostrze jest pokryte teflonem. Jestem nierdzewny, mam 18,5 cm długości z czego około 8 cm to moje ostrze. Pochodze z Ameryki i mam ciemną karnację. Posiadam blokadę LinerLock. O to moje zdjęcie :
Teraz kolega Wz.98z :
- Witam pochodzę z Polski, moim producentem jest firma Gerlach, jestem wykonany z rdzewnej stali sprężynowej. Posiadam piłę. Tak jak kolega mam ciemną karnację. Mam 28 cm długości. Posiadam pochwę z plastiku oraz paski do mocowania na udo które, dorobił mi własciciel. O to moje zdjecie :
Dzięki uprzejmości kolegi (który pożyczył mi cyfrówkę :wink: thx Dario) będziemy mogli zobaczyć uczestników na wielu zdjęciach :
Wspólne zdjęcia uczestników programu :
S&W
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wz.98z :
Dziękujemy uczestnikom za prezentację natomiast widzów zachęcamy do częstego oglądania. Do zobaczenia.
Napisano Ponad rok temu
poklon
Napisano Ponad rok temu
do tego forma prezentacji i paski do nozyka:)
okey:)
Napisano Ponad rok temu
fajne fotki na wesolym tle, no i perspektywa itp itd w fotce ze zjezdzalnia:)
No widac niebezpieczna okolica, noz nosic trzeba
A na powaznie, fajne fotki i ciekawa konwencja opisu
Napisano Ponad rok temu
No ja nosze, moze tylko scyzora-otwieracz Swiss'a ale zawszefajne fotki na wesolym tle, no i perspektywa itp itd w fotce ze zjezdzalnia:)
No widac niebezpieczna okolica, noz nosic trzeba Za taka zjezdzalnia moze sie ukryc jakis zabijaka
A na powaznie, fajne fotki i ciekawa konwencja opisu
No fajne zajebiste, ciekawa forma - brawo dobi Fajny ten folder, mysle o kupnie. Jakies oponie forumowiczow o nim?
Napisano Ponad rok temu
ale jest jeden sztylet, ktory uwielbiam i jest to jeden z tych nozy ktory mam przy sobie zawsze i wiem ze jest.
inne mkoge wymieniac, nie brac, ale ten jest zawsze przy pasku po prawej stronie.
smith and wesson hrt.
lubie go:)
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
[...]kiczem zajezdza
ale jest jeden sztylet, ktory uwielbiam i jest to jeden z tych nozy ktory mam przy sobie zawsze i wiem ze jest.
Troche mnie tym zmartwiłeś, nie wiem jak inne noże ale ten moj wygląda na zrobiony starannie jestem z niego w 100% zadowolony wręcz mogę powiedzieć ze zachwycony . Moge go tylko przyrównać do wzeta bo tylko te 2 noże mam - wz jest zrobiony jak ja to nazywam po chamsku widać że np piła na górze jest brutalnie wycięta. A w S&W wszystko jest równiutkie dobrze spasowane - jak dla mnie jest to Mercedes (przypominam ze innymi sie nie bawiłem)
Co do okolicy to nasza jest za bardzo spokojna więc musi być ktoś kto ten spokoj zakłóci (tak dla równowagi) :twisted:
Co do konwencji opisu to pomyślałem że zrobie coś oryginalnego głupio by mi było napisac noż taki i taki długość taka i przysrać 150 zdjęć. Ciesze sie ze sie spodobało.
Troche moim zdaniem za duzo podobnych zdjęć zrobiłem - kolega pożyczył mi cyfrówkę na 15 min i poszedł do domu na obiad więc trzaskałem ile sie da (nie umiem sie nią dobrze obsługiwać i bałem sie ze coś może nie wyjść). Tak więc przez te wspomniane 15 min zrobiłem co w mojej mocy az skonczyło się miejsce w aparacie....
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sie czym martwic! To fajowy nozyk jest i najwazniejsze, ze TOBIE sie podoba! Ilu ludzi na forum - tyle opinii, normalne. Moze byc tez tak, ze po obmcaniu innych nozy sam stwierdzisz, ze ten jest sredni (ale nie koniecznie!). Moje opinie o niektorych nozach totalnie zmienily sie po kilku wizytach w Swiecie Nozy :wink:Troche mnie tym zmartwiłeś
Pozdrowionka,
Akme
... a fotki i opis - baaardzo fajne!
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sie czym martwic! To fajowy nozyk jest i najwazniejsze, ze TOBIE sie podoba! Ilu ludzi na forum - tyle opinii, normalne. Moze byc tez tak, ze po obmcaniu innych nozy sam stwierdzisz, ze ten jest sredni (ale nie koniecznie!). Moje opinie o niektorych nozach totalnie zmienily sie po kilku wizytach w Swiecie Nozy :wink:
Pozdrowionka,
Akme
... a fotki i opis - baaardzo fajne!
Dzięki
Wiem dokładnie o co chodzi... ale troche sie przestraszyłem ze np. firma S&W to wg "nozowników z forum" lipa i ze nie bede mogł go długo użytkować bo np. rozpadnie sie po roku . Kilku osobom go pokazałem i juz cześc z nich zbiera kase na zakup mowiłem ze to zaraźliwe ale nie chcieli wierzyć .
DR Prozac - jutro sie umowimy to wpadniesz do mnie na ostrzenie Swissa i przy okazji przymierzysz się do S&W.
Napisano Ponad rok temu
Najlepsze zdjęcia to to nie są ale mam nadzieje ze sie spodobają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Emerson Persian
- Ponad rok temu
-
BKT-11 Necker
- Ponad rok temu