Discovery T&A - Wojownik - Korea
Napisano Ponad rok temu
Wojownik - Korea
o godzinach:
- 11:45 - 12:10 - czyli już po
- 17:45 - 18:10
- 23:45 - 0:10
To kolejny odcinek (czy kolejne odcinki - nie wiem czy to powtórki czy kontynuacje o kolejnych porach) seri Wojownik, tydzien temu był Wojownik - Brazylia, trzyli o BJJ.
Dziś chyba o Taekwondo.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mi sie podobalo, tkd jest piekne - te kopniecia okrezne itp... mmmmm

A i nie bylo tylko o TKD jeszcze czyms jednym koreanskim, jakis wiejski styl

Widze ze opisuja wszystkie style po koleji przed Bjj przypadkiem antknolem sie na na Droge samuraja i bylo o ninjustu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

On musi cos cwiczyc tak pozatym bo nei sadze ze nauczyl sie w weekend jakis obrotowych kopniakow i salto kopniec

Napisano Ponad rok temu
budo_PaeŁ napisał
To,ze on cos tam trzaskal wczesniej to bylo widac.pytani tylko,czy ten pas byl tak jak sam napisales-bo inni mieli,czy on naprawde ma mistrzowski stopienDali mu czarny bo wszyscy taki mieli
...
On musi cos cwiczyc tak pozatym bo nei sadze ze nauczyl sie w weekend jakis obrotowych kopniakow i salto kopniec.....
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_moro napisał
mi moze nie tak w ogole,ale mialem wrazeie,ze odchodzi tam troche takiego "mizianie pytka po szyi"mi sie nie podobalo w ogole... to jakas komedia byla chyba?
Napisano Ponad rok temu
A co do mistrza od precyzji... pamietam jak w technikum na praktyce jakies 4 lata temu pokazywałem kolega precyzyjne rozbicie nogą. Byłem wtedy ubrany w gumowce po kolana (praktyka na kopalni) ubiór roboczy . Najwyzszemu wsadziłem długopis w usta...i tylko z wzrokową przymiarką kopnąłem technike 360 dolyo chagi (dla niewtajemniczonych kopniecie okrezne z wyskoku i po zatoczonym kole 360 stopni) - udało sie :-) Jak sobie teraz to przypominam az mi sie słabo robi....zupełny brak wyobrazni (mialem wtedy zielony pas)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Eurosport - Festiwal sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Polski film kopany !!!
- Ponad rok temu
-
TELEZAKUPY MANGO!