Discovery T&A - Wojownik - Korea
Napisano Ponad rok temu
Wojownik - Korea
o godzinach:
- 11:45 - 12:10 - czyli już po
- 17:45 - 18:10
- 23:45 - 0:10
To kolejny odcinek (czy kolejne odcinki - nie wiem czy to powtórki czy kontynuacje o kolejnych porach) seri Wojownik, tydzien temu był Wojownik - Brazylia, trzyli o BJJ.
Dziś chyba o Taekwondo.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo mi sie podobalo, tkd jest piekne - te kopniecia okrezne itp... mmmmm
A i nie bylo tylko o TKD jeszcze czyms jednym koreanskim, jakis wiejski styl
Widze ze opisuja wszystkie style po koleji przed Bjj przypadkiem antknolem sie na na Droge samuraja i bylo o ninjustu ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
On musi cos cwiczyc tak pozatym bo nei sadze ze nauczyl sie w weekend jakis obrotowych kopniakow i salto kopniec .....
Napisano Ponad rok temu
To,ze on cos tam trzaskal wczesniej to bylo widac.pytani tylko,czy ten pas byl tak jak sam napisales-bo inni mieli,czy on naprawde ma mistrzowski stopienDali mu czarny bo wszyscy taki mieli ...
On musi cos cwiczyc tak pozatym bo nei sadze ze nauczyl sie w weekend jakis obrotowych kopniakow i salto kopniec .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi moze nie tak w ogole,ale mialem wrazeie,ze odchodzi tam troche takiego "mizianie pytka po szyi"mi sie nie podobalo w ogole... to jakas komedia byla chyba?
Napisano Ponad rok temu
A co do mistrza od precyzji... pamietam jak w technikum na praktyce jakies 4 lata temu pokazywałem kolega precyzyjne rozbicie nogą. Byłem wtedy ubrany w gumowce po kolana (praktyka na kopalni) ubiór roboczy . Najwyzszemu wsadziłem długopis w usta...i tylko z wzrokową przymiarką kopnąłem technike 360 dolyo chagi (dla niewtajemniczonych kopniecie okrezne z wyskoku i po zatoczonym kole 360 stopni) - udało sie :-) Jak sobie teraz to przypominam az mi sie słabo robi....zupełny brak wyobrazni (mialem wtedy zielony pas)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eurosport - Festiwal sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Polski film kopany !!!
- Ponad rok temu
-
TELEZAKUPY MANGO!
- Ponad rok temu