TELEZAKUPY MANGO!
Napisano Ponad rok temu
Mango proponuje trzy DVD z BRUCE LEE! Fist of fury, Way of the dragon i jeszcze jakis trzeci w stylu "prawdziwa historia bruce lee" z brucem lieu w roli glownej... ale dla samych dwoch pierwszych filmow to chyba warto...
Jest jeden bardzo duzy minus - dubbing angielski (bruce porusza ustami a slychac glos jakiegos geja!) - bolesna sprawa
nie bede urzadzac tutaj propagandy (fiodor to ostry gosc i troche sie go boje) wiec nie powiem ile kosztowalo... ale stówa styknie!
a tak ogolnie to reszta "przedmiotow" z Mango to badziew nad badziewy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak ogolnie to dostalem w twardej okladce a w "Naj" takiej nie ma!
Napisano Ponad rok temu
12? A nie przypadlkiem 8,90?zwazywszy, ze ostatnio byl dvd z brucem w naj za 12 zeta to 100 imho to sporo, ale patrzac z drugiej strony na ceny innych filmow... Mysle ze dla fanow BL jak znalazl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaaa, slyszalem o tym numerze z "Naj"... Swoja droga to ciekawe ze do pisma badz co badz dosc kobieco-durnowatego (z poradami jak usunac plamy z wisni z dywanu tureckiego) dolacza sie taki film! Wytwornia Raymonda Chowa jest dosc... niszowa! lepiej dolaczac do "Naj" wersje "Wichrowych wzgorz" na semafory morskie (Monthy Python )!
W ogóle ROZWALA mnie ostatnio ta moda na dołączanie do każdej gazety DVD lub innej płytki. Bardzo się z tego pomysłu cieszę, ale sam dobór tytułów jest zaiste szokujący! A ile się muszę naczerwienić, żeby kupić "Ja i dziecko" (czy jakoś tak) albo inną "Tinę" w osiedlowym kiosku... Pani kioskarka jakoś się tak dziwnie na mnie patrzy...
pozdrawiam,
DomR
Napisano Ponad rok temu
Cicho, Vince, bo sie wyda :wink:Liczmistrz a cos ty taki zorientowany w cenie naj ? :wink:
DVD lub VCD z gazetami to dobry pomysl, bo mozna dostac niezly film za bardzo niska cene.
Napisano Ponad rok temu
mhm...tez sie zastanawiam nad kupnem tych filmow w mango...ale jakos nie mam przekonania a tym bardziej zaufania do tej firmy ....Miszka...te filmy juz do ciebie doszly ? w calosci ?
alles kla! trzy filmy w twardej okladce i jakosc jest bardzo dobra (procz tego angielskiego lektora... wolalbym oryginalny mandarynski!), zamowilem w poniedzialek a w nastepny dostalem... 114 zeta razem z przesylka... narazie fist of fury zem obejrzal i nie ma co - bruce byl bogiem!
Napisano Ponad rok temu
WA ile się muszę naczerwienić, żeby kupić "Ja i dziecko" (czy jakoś tak) albo inną "Tinę" w osiedlowym kiosku... Pani kioskarka jakoś się tak dziwnie na mnie patrzy...
pozdrawiam,
DomR
To jedź do empiku tudzież jakiegoś hipermarketu.
A kioskarka jak mądra, to doceni, że dbasz o dziecko, kupując pierwszy tytuł...
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie jezeli do pisma bedzie dolaczony film pt. Gra Smierci na przykladWA ile się muszę naczerwienić, żeby kupić "Ja i dziecko" (czy jakoś tak) albo inną "Tinę" w osiedlowym kiosku... Pani kioskarka jakoś się tak dziwnie na mnie patrzy...
pozdrawiam,
DomR
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie jezeli do pisma bedzie dolaczony film pt. Gra Smierci na przykladWA ile się muszę naczerwienić, żeby kupić "Ja i dziecko" (czy jakoś tak) albo inną "Tinę" w osiedlowym kiosku... Pani kioskarka jakoś się tak dziwnie na mnie patrzy...
pozdrawiam,
DomR
A to bym się zastanowiła nad zdrowiem psychicznym wydawcy.
Albo raczej nie - bardzo sprytne posunięcie - gazetka dla mamusi, tatuś przed telewizor (tudzież odwrotnie :wink: ), tylko... Co z tego ma rzeczone dziecko?
Napisano Ponad rok temu
Niektóre rzeczy, szcezgólnie sportowe mają dziadoskie ale sprzęt agd mają gites. Mam od nich patelnie tytanowe i są to najlepsze patelnie jakie widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Mam od nich patelnie tytanowe i są to najlepsze patelnie jakie widziałem.
MISTRZ PATELNI???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Ty zwyczajowa przerwa wakacyjna czy jakas konkurencja?
ja na KM uderzylem... przynajmniej kondycyjnie sie polepsze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Troy
- Ponad rok temu
-
Gala sportów walki w Polsacie
- Ponad rok temu
-
80 dni dookola..