otwarte treningi
Napisano Ponad rok temu
czy orientujecie sie moze o mozliwosci uczeszczania na tzw otwarte treningi (dla wszystkich, zielonych i juz wtajemniczonych ) z roznych styli SW? interesuje mnie warszawa i okres wakacyjny...
z gory dziekuje za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczegoly sa pod linkiem w podpisie.
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pewnie u Mirka Oknińskiego będą.
Do Mirka to się raczej nie dostaniesz, ja próbowałam tylko na seminarium i mi się nie udało :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam za drugiego posta pod rzad ale...Do nas mozesz zawitac w poniedzialki i czwartki o 21.00.
Szczegoly sa pod linkiem w podpisie.
Pawel Drozdziak
Nie wiem jak jest u was ale mi strona nie dziala! Wyskakuje blad numer 404...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czy zajęcia są płatne? można przyjść z paskiem z innego stylu? no pewnie, że tak
Napisano Ponad rok temu
MIEJSCE zajęcia odbywają się w sali gimnastycznej Zespołu Basenów, ul. Inflancka 8 (przy stacji metra Dworzec Gdański) od poniedziałku do czwartku w godz. 21.00-22.30. W OKRESIE WAKACJI: W lipcu dwa razy w tygodniu, w poniedziałki i czwartki w godz. 21.00-22.30. W sierpniu zajęć nie będzie. Od 1 września zajęcia normalnie - od poniedziałku do czwartku 21.00-22.30
Dolaczam sie do pytania malty - jak z platnoscia? W koncu juz mniej niz polowa miesiaca zostala... I jeszcze jedno - da sie zostawic rower w bezpiecznym miejscu (wewnatrz)?
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze wrazenie kolosalne. Parter to jest cos co musze opanowac. Nie wiem sam juz co napisac, nie wiem takze jak polacze sobie nauke z treningami (bedzie bardzo ciezko) ale wiem ze chcialbym trenowac.
Pozdrawiam i goraco zapraszam!
P.S. Smoku - zaluj!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co dla mnie?
- Ponad rok temu
-
Sponsoring
- Ponad rok temu
-