Jestem tutaj nowa
Napisano Ponad rok temu
Nic pewnie nie byłoby w tym dziwnego , gdyby nie fakt, że mam 31 lat i do tej pory nie miałam do czynienia ze sportami walki.
Ponoć jestem dobrze rozciągnięta i mam niesamowity zapał i chęć trenowania. Trenuję po 1,5 h dwa razy w tygodniu. Jak sądzicie czy uda mi się poznac przynjamniej podstawy kickboxu? Co sądzicie o takich kobietach jak ja...
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. a nie zapomnialas o czyms? a gdzie Twoja fotka? :wink: :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witamy na forum!!!Ponoć jestem dobrze rozciągnięta i mam niesamowity zapał i chęć trenowania. [...] Co sądzicie o takich kobietach jak ja...
Niedawno narodziła się nowa świecka tradycja, a mianowicie wklejanie fotek . Kliknij na link:
http://www.fabrykasi...pic.php?t=20755 , wklej co nieco, a na pewno dowiesz się co sądzimy o kobietach takich jak Ty! :wink:
Pozdrawiam Campo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj jakieś fotki.Cześc, nie dość, że jestem jestem nowoupieczonym użytkownikiem portalu to na dodatek od trzech tygodni zaczełam trenować kickboxing.
Nic pewnie nie byłoby w tym dziwnego , gdyby nie fakt, że mam 31 lat i do tej pory nie miałam do czynienia ze sportami walki.
Ponoć jestem dobrze rozciągnięta i mam niesamowity zapał i chęć trenowania. Trenuję po 1,5 h dwa razy w tygodniu. Jak sądzicie czy uda mi się poznac przynjamniej podstawy kickboxu? Co sądzicie o takich kobietach jak ja...
Ja Cie podziwiam 8)
Napisano Ponad rok temu
ps. nikt tego nie napisal to ja musze bedzie bolec :twisted:
Napisano Ponad rok temu
zycze sukcesow!!
i determinacji w treningach i sparringach
Napisano Ponad rok temu
Zaś co tyczy się:
to czy mógłbym asystować podczas badań? :wink: :twisted:Obowiązkowe, bezpłatne badania lekarskie kandydatek na vortalowiczki wykonuję osobiście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję wszystkim za dobre rady. Już prawie póltora miesiąca ćwiczę i nie poddaje się a moja determinacja nadal trwa, nie mówiąc o umiłowaniu do sportu.Efekty przychodza powoli, tym bardziej, że nigdy wcześniej nie miałam do czynienia ze sportami walki, chociaż mój trener ostatnimi czasy nawet mnie pochwalił.
Zaczeły się pierwsze sparingi... stąd mam pytanie odnośnie ćwiczeń dzięki którym i podczas których będe mogła ćwiczyć obrony- to ten element, który własnie trochę boli i przynajmniej na razie jest dla mie najtrudniejszy.
Pozdrówki
AG
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
ag
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co jest na SDSie w Szczecinie??
- Ponad rok temu
-
Gołota vs Ruiz
- Ponad rok temu
-
Muay Thai - Wazny Komunikat PZMT
- Ponad rok temu
-
Czy sa jakies treningi w Kielcach przez wakacje?
- Ponad rok temu
-
Muay Thai na olimpiadzie
- Ponad rok temu
-
Andrzej Gołota ponownie o tytuł!!!
- Ponad rok temu
-
Wakacje-Krakow-Kick, Boks,TDK
- Ponad rok temu
-
Savate