co dla mnie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bylo juz duzo takich tematow
Napisano Ponad rok temu
W jakim czasie osiagniesz jakies znaczace umiejetnosci, zalezy od indywidualnych predyspozycji. Na to nie ma reguly.jeszcze sie zastanawiałem nad aikido ale niewiem poprostu czy sie do tego nadaje, rozumiem że nic niedaje efektów odrazu ale naprzykład zaiponowało mi jak mój kolega prze rok chodzenia na boks sie nauczył walczyc w tak niedługim czasie
Chcac wybrac odpowiedni styl dla siebie, pomysl w czym czul bys sie lepiej czy uderzajac czy chwytajac. Patrzac na twoje predyspozycje fizyczne chyba jednak style uderzane beda tobie odpowiednie (tak jak juz ktos wczesniej wspomnial).
Najlepiej poczytaj sobie archiwum i przejdz sie do roznych sekcji w swoim miescie. Pierwsza lekcja najczesciej jest za free wiec bedziesz mogl podjac decyzje.
Napisano Ponad rok temu
Z twoimi warunkami mozesz cwiczyc praktycznie kazda SW. Musisz pochodzic po roznych klubach i samemu sprobowac czy to ci odpowiada.
Napisano Ponad rok temu
Pzdr CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
osobiście preferuje treningi przekrojowe i to polceam....byłbym za jakims vt,jkd,pankrationem.....pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ARESx ma racje. Powinienes sie przejsc do roznych sekcji i zobaczyc co Ci odpowiada. Pogadaj ze znajomymi, moze ktos mial juz kontakt z roznymi sekcjami i moglby Ci cos doradzic lub odradzic.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sponsoring
- Ponad rok temu
-
Seminarium Ju-Jutsu Full-Contact - Bytom
- Ponad rok temu
-
MOZE KTOS WIE??
- Ponad rok temu