Gala sportów walki w Polsacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juras(L): zaraz sie pochwaly i rozprawki nt twojej techniki, piekna walki, zadziornosci , itp posypia, ja sie tylko ogranicze do jednego: bardzo sie ciesze ze zobaczylem dobok od Taekwon-Do na ringu, ktory wymiatal az sie kurzylo. Tak 3mac stary!
Pzdr CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
Masz na myśli walkę jurasa z tym od kali lżejszym o 20 kilo, mniejszym i nieumiejącym się bić? o takie wymiatanie ci chodzi?Juras(L): zaraz sie pochwaly i rozprawki nt twojej techniki, piekna walki, zadziornosci , itp posypia, ja sie tylko ogranicze do jednego: bardzo sie ciesze ze zobaczylem dobok od Taekwon-Do na ringu, ktory wymiatal az sie kurzylo. Tak 3mac stary!
ps. już jeden topic jest o tym:
http://www.forum-kul...showtopic=66549
Napisano Ponad rok temu
Podobnie bylo na zeszlorocznej gali. Chlopak od sambo tez byl "troche" lzejszy :? . Ładnie zjechali ten turniej w ostatnim Budokanie :twisted: .Masz na myśli walkę jurasa z tym od kali lżejszym o 20 kilo, mniejszym i nieumiejącym się bić? o takie wymiatanie ci chodzi?Juras(L): zaraz sie pochwaly i rozprawki nt twojej techniki, piekna walki, zadziornosci , itp posypia, ja sie tylko ogranicze do jednego: bardzo sie ciesze ze zobaczylem dobok od Taekwon-Do na ringu, ktory wymiatal az sie kurzylo. Tak 3mac stary!
Napisano Ponad rok temu
Masz na myśli walkę jurasa z tym od kali lżejszym o 20 kilo, mniejszym i nieumiejącym się bić? o takie wymiatanie ci chodzi?Juras(L): zaraz sie pochwaly i rozprawki nt twojej techniki, piekna walki, zadziornosci , itp posypia, ja sie tylko ogranicze do jednego: bardzo sie ciesze ze zobaczylem dobok od Taekwon-Do na ringu, ktory wymiatal az sie kurzylo. Tak 3mac stary!
Mialem na mysli sam widok goscia reprezentujacego TKD ITF na zawodach takiego typu. Tym bardziej ze Juras pokazal pare technik charakterystycznych dla TKD.
Pzdr CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
az sie zdenerwowalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
]cos mis ei wydaje ze zadnej powtorki nie ebdzie. pol godziny opoznienia i zuzel pokazuja. pierdole to :roll:
Stary... nie ma sie co denerwować, ta powtorka jest jutro :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wrrrrr piszecie w poniedzialek o 00:30 - teraz jest juz poniedzialek. :roll:HEhehhHEheehehH oj Prozac, dojebales, niecierpliwy czlowieku
no dobra cal dzien mnie dzisiaj nosi
narka
Napisano Ponad rok temu
Ja też się naciołem na ten żużelcos mis ei wydaje ze zadnej powtorki nie ebdzie. pol godziny opoznienia i zuzel pokazuja. pierdole to :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
80 dni dookola..
- Ponad rok temu
-
Nowy Budokan
- Ponad rok temu
-
Bjj na Discovery!