Filmiki & Techniki
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ja znalazłem fajny HL Andre Galvao:
Pozdrawiam
--
Marcin
Napisano Ponad rok temu
Można się dowiedzieć kilku ciekawych rzeczy o jednym z najlepszych zawodników BJJ.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zna ktoś dobrą instruktażówkę gogoplaty z gardy? Nie chodzi mi o sam ruch, tylko o dojścia i szczegóły, na które trzeba zwracać uwagę. Kilka razy ostatnio byłem już 5% od skończenia tej techniki i nie do końca wchodzi tak, jak powinna.
Brr, jak ja jej nie lubię. Mam jakieś słabe więzadła kolanowe i dwa razy już mi puszczały przy gogoplacie. Kretyńska sprawa klepać kiedy samemu założyło się technikę kończącą.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
--
Marcin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szukam walki xande z popovitche z absoluto adcc 2011.ma ktoś?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Szukaj video z 2 dnia i samej walki. Gość ma na kanale. Miłego riserczu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 treningi w bjj & vale tudo lublin w wakacje treningi w bjj & vale tudo lublin w wakacje- Ponad rok temu 
- 
			 Polacy na zawodach w Londynie Polacy na zawodach w Londynie- Ponad rok temu 
- 
			 Treningi wakacyjne BJJ i Muay Thai w Warszawie Treningi wakacyjne BJJ i Muay Thai w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 OBOZ Z DANIELEM DE DANE - LUTA LIVRE OBOZ Z DANIELEM DE DANE - LUTA LIVRE- Ponad rok temu 
- 
			 Pierwszy Polak na Mistrzostwach Świata Bjj Pierwszy Polak na Mistrzostwach Świata Bjj- Ponad rok temu 
- 
			 A L I A N C E W POLSCE A L I A N C E W POLSCE- Ponad rok temu 
- 
			 A L I A N C E W POLSCE A L I A N C E W POLSCE- Ponad rok temu 
- 
			 Pozdrowienia z Brazylii Pozdrowienia z Brazylii- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie znacie skuteczne przetoczenia z gardy (bez gi)????? Jakie znacie skuteczne przetoczenia z gardy (bez gi)?????- Ponad rok temu 
- 
			 capoeira + bjj capoeira + bjj- Ponad rok temu