no to srednio symaptyczny... mial jakis powod, czy tylko tak, dla sportu?
chcial byc jedyny w swoim rodzaju - chcial zostac jedynym Czarnianinem w calej galaktyce
Napisano Ponad rok temu
no to srednio symaptyczny... mial jakis powod, czy tylko tak, dla sportu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha - czy LOBO to od tego, ze ktos mu lobotomie zrobil?
Napisano Ponad rok temu
Spox....niedawno krritv ukarala paroma milionami za zbyt czeste puszczanie reklam . Wedlu prawa UE reklama moze przerywac film raz na 40minPredatorzy to rasa dla ktorej polowanie jest glowynm celem zycia.cala dzialalnosc tej rasy podprzadkowana jest temu wlasnie rytualowi. od setek lat lataja po kosmosie szukajac wyzwan. w momencie,gdy znajduja kogos niepokonanego, staje sie on wyzwaniem dla kolejnych predatorow. dla tych niewatplieych przystojniankow bardzo duze znaczenie ma ich kodeks honorowy, ktroy m.in nie pozwala zabijac bezbronnych istot,jesli nie stanowia wyzwania ( choc z tym roznie bywa) itp.nurtuje mnie tylko 1 : po cholere ten predator przylecial na ziemie????
na ziemie predatorzy przylatuja od bardzo dawna (na pewno od ok. 1600 roku,a chyba i wczesniej,o czym opowiadac bedzie najnowszy film Alien vs Predator) i poza kilkoma przypadkami (m.in Batman w serii komixow "Batman vs Predator" ) nie znalezli godnych przeciwnikow
Dobrze powiedziane (wytłumaczone) powinienneś wykładac predatorologię.
No a sam film poza kilkoma detalami jak kieszonkowy mini-gun ciągle jest zajebisty zato beznadziejnie sie oglada film na polsacie przez wnerwiajace reklamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cyniku nie zgodzę się z Tobą mi 2 predatora zajebiście się podobała. Uważam, że ma swój niepowtarzalny klimacik i właściwie nie wiem, do czego można się tam przyczepić
Napisano Ponad rok temu
do braku Arnolda!Cyniku nie zgodzę się z Tobą mi 2 predatora zajebiście się podobała. Uważam, że ma swój niepowtarzalny klimacik i właściwie nie wiem, do czego można się tam przyczepić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie sa te trailery?Ja juz tylko slinie sie na film"Alien Vs Predator" Jak kto :wink: widzial trailery to pelen wypas efekty-byle tylko fabuly nie spierdolili...Ale podoba mi sie haslo reklamowe "Whoewer wins -we lose"
Napisano Ponad rok temu
to byla doskonala gra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh - sory ze odswierzam temat, ale chcialem powiedziec ze Predatorzy to najlepsza rasa z sf i fantasy - prawdziwi lowcy - wypasancy. Najlepsi wojownicy wszechswiata...ah - gdyby jeszcze nie byli tacy paskudni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ee obcy powinni dostac tegie lanie i lomot jakiego nie zaznali nigdy wczesniej...zobaczymyWiecie ja już chyba wiem kto wygra tą konfrontacje ,ale tylko się domyślam(po trailerach) i stwierdzam ,że już spierdolili film Tak jakby scenariusz pisał ktoś kto jednak faworyzuje obcych :? Nie zanosi się na Happy End :roll:
ps. wg mnie oczywiście
hmmm jakby byla zajebista laska z kosmosu to czemu nie?A co masz ochotę jakiegoś/jakąś wyrwać? %-)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu