Najwiekszy kretyn ktory byl dotychczas na forum !
Napisano Ponad rok temu
Mam wydania 20zł, kolega mi polecił Centrum z luteiną - że po tym to podobno masa tak szybko idzie że szok. A co Wy polecacie
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Widzę że też lubisz śpiewać....bedzie gorąco XDD ulalaaaa . .komus dupa pęknie :}
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pytanie... Chciałem sobie zrobić cykl na "czymś mocnym" bo chce przytyć z 5-7 kilo ale się nie znam na tym.
Mam wydania 20zł, kolega mi polecił Centrum z luteiną - że po tym to podobno masa tak szybko idzie że szok. A co Wy polecacie
Ja bym Ci polecił Pavulonik
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie czy kreatyna to mocny steryd i czy trzeba się później odblokować po cyklu? chciał bym wyglądać jak napakowany paker,mam 27 lat,199 cm.wzrostu i warze 33 kg,już jestem nieźle napakowany ale chce być bardziej,wcześniej piłem mleko od byka i słonia.
Warto sie odblokowac na poczatku cyklu abys nie pisal glupot jak uzytkownik pietaszek1989 bo trudno robic cykl z brakiem wiedzy i robic z siebie posmiewisko na forum
Teraz krotko :
Niech Zyja Sezonowcy
PS Sezonowiec to osoba robiaca cykl bez wiedzy, pozniej ogromne spadki a na samym koncu pytania co mam robic lub krotko to pietaszek1989
Nie zamykajcie tematu i czasami nie banujcie pietaszek1989 poniewaz rzadko sie zdarza taka tragedia w tematach
Napisano Ponad rok temu
że dają podobne efekty ale metka jest tańsza ale jeszcze nie wiem nie chce być strasznie duży wystarczy mi tak 10-15 kg żal
Napisano Ponad rok temu
a odpowiedz jest prosta pijcodziennie wode z parowek a bedziesz rosl w oczach
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Przeciez ja jestem modem od SAA/PH i opisuje moje cykle wiec qrwa myslal ze cos odkryl
Na jakiej podstawie mam to opisywac
Albo to "lubisz sie pokazac sezonowcu w dupe.... " przeciez Ja juz przezylem 12-13 sezonow i jeszcze mnie sezonowcem nazywaja
Kazdy kto ma chociaz minimalne pojecie na temat dopingu i zobaczy ten cykl to zesra sie ze smiechu.
Zobaczcie jak to wyglada
1-19? Omnadren
2-19? Prolongatum
1-x Metanabol 5tab w dni treningowe i 4 w nietreningowe
7-19?Nandrolone Liban
Napisano Ponad rok temu
a tak swoja droga to ciekawe czemu sie juz nie udziela w tym temacie autor? czyzby tak go wyje..alo po tym cyklu ze nie chce gadac z takimi zanwcami jak my??
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie czy kreatyna to mocny steryd i czy trzeba się później odblokować po cyklu? chciał bym wyglądać jak napakowany paker,mam 27 lat,199 cm.wzrostu i warze 33 kg,już jestem nieźle napakowany ale chce być bardziej,wcześniej piłem mleko od byka i słonia.
Cześć mam naimie Bartek i jestem ze wsi. Chciałbym troche przykooksować bo ojciec goni w pole a ja juz nie wytzymje wiencej.
Czy moge kupić HMB ??? Słyszałem że to lepsze od sterydow i mnie roz-{CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} ze h0j.
Mam do wydania 20 zł jak tata buraki na skup wywiezie.
Tu macie mojom diete
1.mleko kozie i kanapki ze smalcem.
6.Trening w oborze
9. 1 tabletka HMB ??
5.Kartofle i kotlet ze sfinioka
2.Trening w terenie (pielenie burakow)
Napisano Ponad rok temu
Strzelił focha
a tak swoja droga to ciekawe czemu sie juz nie udziela w tym temacie autor? czyzby tak go wyje..alo po tym cyklu ze nie chce gadac z takimi zanwcami jak my??
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Tylko Ty byles takim uprzejmym modem dla naszego sezonowego krola koksu ...nie dziwie sie ze strzelil focha po tym jak go potraktowaliscie
Nie trawie jak ktos nie ma pojecia co robi ale utrzymyje ze jest nr 1 a przy przegranej zaczyna sie stawic ... forumowe karczycho
Napisano Ponad rok temu
nie dziwie sie ze strzelil focha po tym jak go potraktowaliscie
Ja się tam na koksie nie znam kompletnie ale jak na moje oko to chyba za duzo tego koksu dał i za mocne, imo meta na początek by wystarczyła ale ja się nie znam ja tylko sprzętam tutaj.
Napisano Ponad rok temu
Tylko Ty byles takim uprzejmym modem dla naszego sezonowego krola koksu ...
wiesz nie chcialem go zrazic do tego forum
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Myślę że na takim cyklu przy koksujesz z 40 aż do 40,5 KG w 3 miesiące Ale bądź ostrożny, bo takie szybkie przyrosty w wadze mogą być niebezpieczne dla ludzkiego organizmu I nie zapomnij o odbloku na cebuli... bo chyba nie chciał Byś stracić tej ciężko wyćwiczonej 0,5 KG masyCześć mam naimie Bartek i jestem ze wsi. Chciałbym troche przykooksować bo ojciec goni w pole a ja juz nie wytzymje wiencej.
Czy moge kupić HMB ??? Słyszałem że to lepsze od sterydow i mnie roz-{CENZURA - na forum jest zakaz używania wulgaryzmów!} ze h0j.
Mam do wydania 20 zł jak tata buraki na skup wywiezie.
Tu macie mojom diete
1.mleko kozie i kanapki ze smalcem.
6.Trening w oborze
9. 1 tabletka HMB ??
5.Kartofle i kotlet ze sfinioka
2.Trening w terenie (pielenie burakow)
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu