Hehehe Aleen chyba rzeczywiście przesadziłemZa dużo sterydów :twisted:Ja tego nie ćwiczyłem bo nie miałem partnera w mojej wadze
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Hehehe Aleen chyba rzeczywiście przesadziłemZa dużo sterydów :twisted:Ja tego nie ćwiczyłem bo nie miałem partnera w mojej wadze
Napisano Ponad rok temu
Ściagłam sobie filmik na kaazie jak kobieta wykonuje balche w locie na jakis zawodach -normalnie poezja!!!
BUDOKWAI SHOW WEMBLEY 1986 Katsuhiko Kashiwazaki JPN
Napisano Ponad rok temu
Ściagłam sobie filmik na kaazie jak kobieta wykonuje balche w locie na jakis zawodach -normalnie poezja!!!
Napisano Ponad rok temu
Beata Maksymow ma 32 lata i jest zawodniczką AZS AWF Wrocław, pseudonim "kruszyna". Treningi judo rozpoczęła w wieku 15 lat (ważyła ponad 100 kg i miała 1,80 metra), gdy trener Tadeusz Kowalewski z klubu Koka Jastrzębie zaczął szukać dużych dziewcząt. W lutym 1983 r. zaczęła uprawiać judo, a już w lipcu 1984 została zakwalifikowana do kadry. Dotychczas trenuje tylko z mężczyznami, ponieważ od lat nie ma w Polsce rywalek. W trakce MŚ w Birmingham wygrała wszystkie pojedynki przed czasem kończąc efektownymi rzutami. W 1992 r. zajęła 5 miejsce podczas Igrzysk XXV Olimpiady, dwukrotna mistrzyni Europy 1986,1991. W 44 Mistrzostwach Polski w judo w Rybniku Beata Maksymow uzyskała swój 23 złoty medal. Nadal w Polsce nie ma konkurencji. (5.06.2000)Ściagłam sobie filmik na kaazie jak kobieta wykonuje balche w locie na jakis zawodach -normalnie poezja!!!
Kobieta... No, chciałbym zobaczyć, jak taką balaszkę wykonuje np. Beatka Maksymow ;-)![]()
serdeczności,
M.
Napisano Ponad rok temu
"Osiągała bardzo dobre wyniki, gdy ważyła około 130 kg. Gorzej było, gdy znacznie przekraczała ten limit" (...) Dieta - to słowo często było dla niej pojęciem obcym.
Napisano Ponad rok temu
no ale w końcu równo tydzień temu skończyła 37 lat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby byly poczatkowe obrazki bylo by Wam latwiej sie polapac jak to zrobic 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu