Sambo Video...
Napisano Ponad rok temu
choć ja stawiałem na zawodnika w czerwonej kurtce...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale każdy ma prawo do swojego zdania...
Napisano Ponad rok temu
cóż..napiaśłem niezła..a nie rewelacyjna :?
loozik wodnik - to nie był komentarz do Twojego posta. Po prostu widziałem dużo lepsze walki sambistów, a ta wg. mnie była taka jak napisałem Ale z drugiej strony strasznie trudno wygrzebać walki sambo w sieci, wiec zanim znowu ktoś znowu napisze, że się czepiam - oglądajmy co jest.
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
miedzy oceną "srednią" , a "chujową" jest spora roznica Czysta,ciekawa walka .wg. mnie to "średnia" walka.... wrecz chujowa. Widziałem naprawdę ładniejsze walki sambo.
Napisano Ponad rok temu
póki co oglądajmy cokolwiek jeest dostepne i odpali się na uzytkowanym sprzęcie :wink:cóż..napisałem niezła..a nie rewelacyjna :?
loozik wodnik - to nie był komentarz do Twojego posta. Po prostu widziałem dużo lepsze walki sambistów, a ta wg. mnie była taka jak napisałem Ale z drugiej strony strasznie trudno wygrzebać walki sambo w sieci, wiec zanim znowu ktoś znowu napisze, że się czepiam - oglądajmy co jest.
Pozdrawiam, Aviator
a ty Aviator mogłbyś coś udostepnić kolegom na Forum?!
wszyscy byliby radzi 8)
Napisano Ponad rok temu
miedzy oceną "srednią" , a "chujową" jest spora roznica Czysta,ciekawa walka .wg. mnie to "średnia" walka.... wrecz chujowa. Widziałem naprawdę ładniejsze walki sambo.
dlatego "średnia" była w cudzysłowiu,
Wodnik --> obiecuję poszukać, ale nie obiecuję znaleźć
Napisano Ponad rok temu
sambo to sambo a bjj to bjj,a to ,że zawodnicy sambo biora udział z zawodach bjj to inna beczka...rozmawiamy tu o konkretnej walce sambo i filmikach z tymi walkami...więc jak chcesz coś powiedzieć to na temat dobry człowieku a nie w 6 poście wyskakujesz z tekstem o wyższości bjj nad sambo...
bez urazy ale właśnie przez takich krzykaczy bjj moze i czasmai ma złą reputacje..SPOKOJNIE i na temat zapamietaj :wink:
Napisano Ponad rok temu
- wlasnie przez takich maniakow przedstawiciele bjj mają w wielu srodowiskach SW niezbyt pozytywna opinię! sambo ma bardziej rozwiniete techniki dzwigni na nogi niz bjj ale mniejsza uwage przyklada sie do walki gardą -jak to ma miejsce w bjj.nie ublizajac sambo !!!ale do bjj to jescze daleka droga
Napisano Ponad rok temu
uważam,że każdy kiedyś bronił swej sztuki walki i nie widział po za nią świata..ale...przychodzi czas że należy rozszerzyć horyzonty myslowe w każdej dziedzinie....
prawda?!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
P.S. ja bawię się w bjj, ale sambo, luta livre czy zapasy traktuję jako równouprawnione rodzeństwo.
Napisano Ponad rok temu
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
mimo ze dosc dlugo zajmuje sie chwytami ....i punchingiem to nigdy bez konstruktywnego uzasadnienia nie zajmowalem negatywnego stanowiska wobec innych metod i systemow walki.pozdrawiam wszystkich!Carlao no cóż a jednak potrafimy się w czymś zgodzić :wink:
uważam,że każdy kiedyś bronił swej sztuki walki i nie widział po za nią świata..ale...przychodzi czas że należy rozszerzyć horyzonty myslowe w każdej dziedzinie....
prawda?!
Napisano Ponad rok temu
dla mnie mnie to wyrazna krytyka sambo w porownaniu z bjj.jesli nie bylo tak w zamysle autora postu to mozna to odebrac jak krytyke.nie ublizajac sambo !!!ale do bjj to jescze daleka droga
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Brazowy Pas Bjj na Olimpiadzie ?
- Ponad rok temu
-
BJJ Warszawa - piątek
- Ponad rok temu
-
ADCC Dutch Open 2004 Holland - wyniki i trailer
- Ponad rok temu