MMA w DC
Napisano Ponad rok temu
Moi drodzy, dla tych ktorzy nie znaja adresow otwieram ten temat:
APELUJE jesli znacie jakis adres ktorego nie podalem, albo znajdziecie wkrotce, to piszcie
te ktore znam to:
Martial Arts MMA4U - 10mbit-1.myftp.org
MARTIAL ARTS NSF - SWE-MMA.ZAPTO.ORG
Martial Arts KFF - MartialArts.no-ip.org
MMA Xtreme Sports - mma.no-ip.biz
Jednoczesnie "wyplywam" z pomyslem:
Czy jest ktos kto posiadalby warunki postawienia huba, ktory by sprawnie funkcjonowal 24h na dobe ? Nie sadzicie, ze skoro szwedzi maja to my nie mozemy ??? Jesli juz jakis jest to prosze mnie poprawic i podac adres oczywiscie
! pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomyslalem wiesz o czyms takim, poniewaz jak patrze na userow na tamtych szwedzkich, to w cholere polakow rodakow naszych jest, wiec czmu by nie miec czego takiego u nas (no chyba ze jest i ktos trzyma jako tajemnicy i zabierze ja dfo grobu)
co wogole ludziska sadzicie o tym pomysle ?
jak to sensu nie ma to piszta czemu
moze np skoro juz jest jeden taki spory (mma4u) to nie ma sensu sie bawic u nas w to
! pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie ze nie na temat, ale mozecie polecic jakiegos klienta dc w wersji najlepiej lite bez reklam popupow i trojanow ?
Napisano Ponad rok temu
z tego co mis ię wydaje to chyba nie ma reklam. A na pewno nie ma popupów i trojanów wersja .401
Tomi Fu
Napisano Ponad rok temu
! pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
imho polski serwer to lepszy transferek, choc moze sie myle, nie do konca kapuje zasade dzialania tych p2p...
Polski server to co najwyrzej szybsze wyszukiwanie no i kontrola nad tym jacy ludzie tam przychodzą co udostępniają i nad ogólnymi zasadami huba. Z tym że nie orientuję się jakie łącze wystarczy do postawienia takiego servera ja bym się trochę obawiał u mnie już stoi FTP i WWW a i tak jak udostępnie coś nowego to mam przytkanego kompa na maksa a na szybsze łącze mnie poprostu nie stać .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko jest okCos powyzsze adresy niewchodza oprocz tego pierwszego pisze cos takiego "adress uknown"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie, iż odświezam ów stary temat, ale jaka wersja i skąd na dzień dzisiejszy spełnia ww. kryteria?Wybaczcie ze nie na temat, ale mozecie polecic jakiegos klienta dc w wersji najlepiej lite bez reklam popupow i trojanow ?
Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie, iż odświezam ów stary temat, ale jaka wersja i skąd na dzień dzisiejszy spełnia ww. kryteria?
Wybaczcie ze nie na temat, ale mozecie polecic jakiegos klienta dc w wersji najlepiej lite bez reklam popupow i trojanow ?
Z góry dzięki.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o spolszczeniu nie slyszalem..ale jak bys mial problemy z configiem tego klienta to wal na priv :-)Kane - dzięki. A masz li może spolszczenie doń?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mark Kerr - Smashing Machine - NAPISY!!!
- Ponad rok temu
-
Kumpel do bicia
- Ponad rok temu
-
Amre Agaru.
- Ponad rok temu
-
weekend WOJOWNIKÓW
- Ponad rok temu
-
Next Action Star