mhm...nie wiem czemu ale tuż przed napisami sądziłem że oglądam właśnie mniej-więcej połowę filmu...flim byl super. ladne krajobrazy, sceny walki tylko jakis krotki mi sie wydal, za krotki
Amre Agaru.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie o to chodzilo Kurosawie ............mhm...nie wiem czemu ale tuż przed napisami sądziłem że oglądam właśnie mniej-więcej połowę filmu...flim byl super. ladne krajobrazy, sceny walki tylko jakis krotki mi sie wydal, za krotki
Napisano Ponad rok temu
...Niewazne co robisz , wazne dlaczego to robisz...
swietny film....no i to zakonczenie....swietny !
gdyby to byla prawda, to na mnie najwieksze wrazenie zrobiloby, ze facet nie uciekl, majac tylko bokken przeciw yari.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Sceny walk, jak na tamte czasy przecudne, bez żadnych bajerów kabli bullet time i tym podobnych. Po prostu biło z tego filmu Japonią, w każdym calu.
A co do wprowadzenia do filmu to moim zdaniem było bardzo okey, kilku rzeczy można się było dowiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
wiem wiemno wlasnie o to chodzilo Kurosawie ............mhm...nie wiem czemu ale tuż przed napisami sądziłem że oglądam właśnie mniej-więcej połowę filmu...flim byl super. ladne krajobrazy, sceny walki tylko jakis krotki mi sie wydal, za krotki
ale trochę żałowałem że to już koniec
ten film był taki...pozytywny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Filmik super
Rowniez na niego polowalem od jakiegos czasu.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
weekend WOJOWNIKÓW
- Ponad rok temu
-
Next Action Star
- Ponad rok temu
-