Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze lepiej z wody.
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze lepiej z wody.
Bałtyk wogóle jest zajebistyTakiego nagromadzenia wraków to dalekoooo trzeba szukać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziewul od urodzenia ma problem z wlosami? Moze od tych akcji w AT mu wypadly 8)
Powinien koles dalej siedziec w AT a nie pchac sie na wiejska. Nie mam racji? Gdyby byl faktycnie dobry to by go trzymali w AT....
Napisano Ponad rok temu
popatrzmy chociaz na afere zwiazana z gromem...gdyby był dobry to by go trzymali w AT - na tym polega polityka że się wypierdala ludzi i ich kwalifikacje nie mają najmniejszego znaczenia- zostają głównie sprzedawczyki i właziwdupy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty weź swój sfilcowany łeb i wymień na inny.mnie osobiście bliższy jest dawny sposób działania na wzór rosyjski - podstawowym celem akcji jest likwidacja terrorysty,ewentualna śmierć zakładników jest mniejszym złem, niż pedalskie działanie jak dziś : celem akcji nie może być zabicie terrorysty - celem akcji jest jego schwytanie
![]()
Napisano Ponad rok temu
No wnerwiłem sie ciekawe jakie działania byś podjął gdyby zakładnikami była twoja żona i dziecko- pewnie pedalskie co???.A co do działania ruskich AT to szkoda słów im wsio rawno, ale tu POLSKA i EUROPA a nie ruska dzicz .Ty weź swój sfilcowany łeb i wymień na inny.
mnie osobiście bliższy jest dawny sposób działania na wzór rosyjski - podstawowym celem akcji jest likwidacja terrorysty,ewentualna śmierć zakładników jest mniejszym złem, niż pedalskie działanie jak dziś : celem akcji nie może być zabicie terrorysty - celem akcji jest jego schwytanie![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu