Pokrowiec do iaito
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Mam kilka pokrowcuw a wlasciwie dosc fajnych toreb do mieczy iaito. Niewiem czego szukasz czy to ma byc ozdobne czy praktyczne na treningi do noszenia. To co mam jest nowe i jesli jestes zainteresowany skontaktuj sie.
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie pokrowców to porozglądaj się. U mnie np. na osiedlu jest sklep z akcesoriami do sztuk walki i niby pokrowce na iaito mają, ale wyglądają strasznie badziewnie i dałbym za taki góra połowę z tego ile chcą.
Całkiem fajne pokrowce można znaleźć w zagranicznych sklepach online, ale skoro wolisz nie, to już twój wybór.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Graf - wysłałem Ci wiadomość na priv'a
Szczepan - pokrowce wyglądają b.dobrze ale 40 parę baksów to ponad 2 stówy polskich złociszy plus koszty wysyłki...dużo...
Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te zdobyte na wrogach mogą być bez pokrowca.wszystkie iaito jakie widzialem mialy od razu pokrowiec w zestawie
Napisano Ponad rok temu
Te zdobyte na wrogach mogą być bez pokrowca.wszystkie iaito jakie widzialem mialy od razu pokrowiec w zestawie
:peace:
Napisano Ponad rok temu
Ale te pokrowce sa wylacznie ozdobne, nie nadaja sie do transportu, przmakaja i sie niszcza bardzo szybko jesli nie sa przechowywane w czyms solidnym.wszystkie iaito jakie widzialem mialy od razu pokrowiec w zestawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Również poszukuję pokrowca na iaito. Czy miałbyś coś ciekawego ?
Koniecznie nieprzemakalne i z jakąś solidną gąbką wewnątrz...
Jakby co czekam na maila bo Twojego niestety nie mam a private msg nie mogę wysyłać... :-(
Pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PiterM, sprzedawales ostatnio...
- Ponad rok temu
-
Podstawy strzeleckie - broń krótka
- Ponad rok temu
-
kontakt do hokkaido
- Ponad rok temu
-
Tsuba
- Ponad rok temu
-
iaido - filmiki z formami i inne
- Ponad rok temu
-
Proca Dawida
- Ponad rok temu
-
Seitei naginata kata ?
- Ponad rok temu
-
Koszty kendo
- Ponad rok temu
-
ZAWODY W STRZELANIU Z BRONI KRÓTKIEJ (IPSC?)
- Ponad rok temu
-
seminarium Sayoc - relacja
- Ponad rok temu