Skocz do zawartości

Zdjęcie

mój nóż z ...kuchni

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

budo_smoku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 800 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mój nóż z ...kuchni
:)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
  • 0

budo_smoku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 800 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: mój nóż z ...kuchni
to oczywiście taki tylko żarcik. Jak sobie kupię jakiś fajny nożyk (może niedługo, to zrobie fotki na serio, takie
"artystyczne" :)
  • 0

budo_qkiel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1732 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale to sa rasowe fightery :)
po miescie pewnie z tym smigasz tylko czy nosisz na taktycznych szeleczkach czy na pasku ? :wink:
  • 0

budo_jani
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 609 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak mi się bardzo nudzi to ostrze mój nóż kuchenny... już zostało 0,5 pierwotnej szerokości ostrza :D Smoku weź go przerób... np. zmień rączkę lub coś w tym stylu... sam chyba tak zrobię z moim :) ...
  • 0

budo_smoku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 800 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak mi się bardzo nudzi to ostrze mój nóż kuchenny... już zostało 0,5 pierwotnej szerokości ostrza :D Smoku weź go przerób... np. zmień rączkę lub coś w tym stylu... sam chyba tak zrobię z moim :) ...

no,ten duży na 2 zdjęciu se przywłaszczyłem i ostrzę jak tylko uznam, że się troszeńkę przytępił. A co do przerabiania - no cóż, myślałem, żeby kupić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], to właściwie samo ostrze i się zabawić w rączki, oploty, ozdoby itp. co o tym myślicie :idea: :?:
  • 0

budo_jani
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 609 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W sumie za te 4-5 zeta można się pobawić moim zdaniem... nie jest to jakaś gotówka którą wsadziwszy w jakieś g**o będziemy opłakiwać całe życie... ale takie jest moje zdanie :) ...
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak dorwe aparat to wam pokarze co fajnego wyczarowalem z noza kuchannego :) Tokladnie takiego jak ten duzy :)
  • 0

budo_piteros777
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 571 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A co do przerabiania - no cóż, myślałem, żeby kupić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], to właściwie samo ostrze i się zabawić w rączki, oploty, ozdoby itp. co o tym myślicie :idea: :?:

mam te nożyki, kupiłem kiedys 3 sztuki za 20zł, ale to oczywiście shit, rzucam tym w ziemie i drzewka - tylko do tego się nadaje.
Szkoda marnować czasu na oplatanie takiego gówna, ale do rzucania - za taki cash - całkiem fajna zabawa.

Pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024