Mój custom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taki nozyk jak na drugim zdjeciu widzialem na allegro za gruuuba kase.
Chyba nie powiesz mi ze to byl Twoj??
Ale nozyki naprawde ladne. Damast mi sie podoba. Musiales sie niezle nastukac zeby to wykuc
Tak to był mój, cześć noży sprzedaje by mieć za co robić następne bo niestety ta zabawa sporo kosztuje a sponsorów brak
Widziałem dokładnie te prezentowane na Budo zdjęcia tylko na Allegro jakiś czas temu a pod fotami i opisie aukcji był txt świadczący o egzotycznym pochodzeniu noży, ściągniętych "skądś" tam ..... :?
Czyżby jakiś kwas? 8)
Nigdy nic nie pisałem o ściąganiu tych noży "skąś" tam....
Raczej coś w stylu "Nóż z damastu z pięknym ostrzem o niepowtarzalnym, wyraźnym wzorze! Około 100 warstw nisko i wysokowęglowej szlachetnej stali. Kute ręcznie!Hartowane. itd."
z jakich stali jest ten damast?
pozdrawiam
Różnie, próbowałem z różnymi narzędziówkami, różnym złomem, pilnikami, stalami narzędziowymi. Z tego co pamiętam, to noże wyżej, to chyba stal 50sgh i niskowęglowa.
Napisano Ponad rok temu
po drugie jestem pod wielkim wrazeniem -nozyki sa ciekawe, niepowtarzalne i widać na nich osobowosc twórcy!!! poklon
Napisano Ponad rok temu
W empiku nie ma?
Napisano Ponad rok temu
Wiele się w tym czasie wydażyło
Napisano Ponad rok temu
Jako nowy to pewnie nie wiesz,że jest tu taki człowiek, który robi świetne noże w klimacie,który usiłujesz naśladować.Facet robi też piękny damast. Pewnie też zaraz go będziesz naśladować.Łatwo go znajdziesz w starych wątkach, bo swoje prace fotografuje na Encyklopedii noży nijakiego Hartnika. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Jestem tu nowy i chce się przywitać
Też bardzo lubie nożyki i czasami nawet jakiś zrobie.
Napisano Ponad rok temu
Nowy, nie nowy ale robisz Tlim lepsze noże niż ja wstawiam ikony.Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak tak, a przecież tyle jeszcze w człowieku drzemiehe, ciekawie było śledzić twój rozwój, Tlim. Od poziomu bardzo wysokiego po kosmiczny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
9 następnych tematów
-
Shark Tooth
- Ponad rok temu
-
pracowite popołudnie
- Ponad rok temu
-