Midnight Claw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten oplot nie zmniejsza otworu na palce? nie zrobilo sie za ciasno?
a jak Wam sie podobaja z hideaway z recurve? bo mi najbardziej ze wszystkich.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to zgadzam sie ze jest najladniejszy
Piter super fotka, i ta czerwona poswiata eh istota nozyka w pelni oddana
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i sory za OT
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
BTW moze by tak zorganizowac wystawe fotek Pitera w jakiejs galerii albo muzeum. Skoro jest World Press Foto to moze World Knives Foto?
Napisano Ponad rok temu
Mnie się on najbardziej podoba właśnie w takiej wersji, jak na zdjęciu. Wygląda najbardziej złowieszczo :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No i jak zwykle, zdjecia Pitera i jego "zabawek" - CUDO.
BTW moze by tak zorganizowac wystawe fotek Pitera w jakiejs galerii albo muzeum. Skoro jest World Press Foto to moze World Knives Foto?
Wlasnie kruca fuks... Piter, wez zrob jakiegos zipa ze wszystkimi swoimi fotami w duzych wersjach i rymsnij na jakis server chociaz na kilka dni. Cos czuje, ze nie tylko ja bym byl zachwycony
To samo sie tyczy Swiata Nozy
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie kruca fuks... Piter, wez zrob jakiegos zipa ze wszystkimi swoimi fotami w duzych wersjach i rymsnij na jakis server chociaz na kilka dni. Cos czuje, ze nie tylko ja bym byl zachwycony
To samo sie tyczy Swiata Nozy
Nie sadze ze to bedizxe dobry pomysl. Majac wszystkie fotki Pitera czy innych robiacych podobnie ladne nie bedziesz juz niczym zaskoczony. Zreszta mysle ze ani Piter ani Swiat Nozy na to nie pojda z tego wlasnie wzgledu.
Chociaz kto wie....
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Nie rozumiem. Mnie fotki obu tych panow nie zaskakuja nigdy, widze nowy watek autorstwa ktoregos z nich w Galerii to od razu wiem, ze bedzie najwyzsza klasa i tyle.
Nie rozumiem do czego dazysz - fotki sa ZA dobre, zeby je wszystkie wystawiac? 8O
Napisano Ponad rok temu
A tak, to czasem wybiorę coś miłego i wstawię sobie na BUDO. I jest chyba OK
Napisano Ponad rok temu
Eee...oO
Nie rozumiem. Mnie fotki obu tych panow nie zaskakuja nigdy, widze nowy watek autorstwa ktoregos z nich w Galerii to od razu wiem, ze bedzie najwyzsza klasa i tyle.
Nie rozumiem do czego dazysz - fotki sa ZA dobre, zeby je wszystkie wystawiac? 8O
To teraz juz Ci Piter wytlumaczyl to o czym ja myslalem.
Za kazdym razem jak ktos wkleja nowa fote, kazdy oglada ja z zaciekawieniem. A majac wszystkie fotki naszych dobrych fotografow nie musialbys o nic pytac w galerii i w ogole nie mialbys tu czego szukac.
Wchodzisz na nowy topic, patrzysz... i myslisz: "eee to juz widzialesm, dajcie cos nowego bo to mnie juz nudzi"
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Idę o zakład, że ktoś w kraju potrafił by zrobić taki nożyk za mniej niż połowę ceny producenta...
PiterM - może tak zwymiarujesz swoje cudeńko i podrzucisz dane? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ps. Piter zdjecia na gitarze wychodza super :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Microtech MTX2
- Ponad rok temu
-
bad boy...
- Ponad rok temu
-
Strider MT
- Ponad rok temu
-
Walther P99 jakiego nie znacie :-)
- Ponad rok temu
-
dwie siostry i jeden taki.....
- Ponad rok temu
-
LCC & Hornet
- Ponad rok temu
-
"Popper", czyli jak otwierac piwo...
- Ponad rok temu
-
Mountaineer II, czyli walec z A2 po obróbce :-)
- Ponad rok temu
-
Chiński nóż policyjno-wojskowy Typ 88
- Ponad rok temu
-
Spyderco Native s30v
- Ponad rok temu