Fallkniven a la Strider
Napisano Ponad rok temu
Ja właśnie też usiułuję coś podobnego zrobić pod kątem zakupu Becker Necker'a po tym, jak zobaczyłem to w wykonaniu AdamaD (wcześniej ni cholery ten nóż nie zwrócił mojej szczególnej uwagi ). I jest to do wykonania, tylko problem jest z odpowiednim naciągnięciem linki. PiterM piszę na swojej stronie, że oplot sprawia wrażenie: "jakby był napinany traktorem". A jak Tobie Adam to wyszło?
Napisano Ponad rok temu
"jakby był napinany traktorem".
Ja jak robiłem oplot, to najpierw zmoczyłem linkę, potem ją porozciągałem i zacząłem oplatać na mokro. Po wyschnięciu jest tak naciągnięte, że nie ma szans to ruszyć :twisted: . Może po prostu odpowiednią linkę musisz użyć + metoda prób i błędów .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja jak robiłem oplot, to najpierw zmoczyłem linkę, potem ją porozciągałem i zacząłem oplatać na mokro. Po wyschnięciu jest tak naciągnięte, że nie ma szans to ruszyć :twisted: . Może po prostu odpowiednią linkę musisz użyć + metoda prób i błędów .
Pozdrawiam
Dzięki Piteros, o tym nie pomyślałem, na pewno wypróbuję.
Napisano Ponad rok temu
z drugiej strony to najprostsza metoda zrobienia przyzwoitego chwytu na "golym" nozu. mozecie powiedziec ile zuzywa sie paracordu na jeden oplot?
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
3 następnych tematów
-
Kooniowe sprzęty...
- Ponad rok temu
-
chinski "pedzel smierci"
- Ponad rok temu
-
kooniowe instrumenta