CZY KTOS Z WAS...........
Napisano Ponad rok temu
OPISUJCIE SYTULACJE
Napisano Ponad rok temu
netykieta sie klania.
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem starcie (naskórka )na ulicy . Opis sytułacji : wyjebałem się na ryja .MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS MIAL JUZ STARCIE NA ULICY OCZYWISCIE CHODZI MI O KRAVMAGOWCÓW
OPISUJCIE SYTULACJE
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o walke :-)
codziennie gdy wstaje rano to walcze z samym sobą czy iść na uczelnie czy nie iść.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skąd ja to znam :? :?
Napisano Ponad rok temu
cholera. znowu przegrałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ze mną wszystko w porządku??
Napisano Ponad rok temu
MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS MIAL JUZ STARCIE NA ULICY OCZYWISCIE CHODZI MI O KRAVMAGOWCÓW
OPISUJCIE SYTULACJE
ja trenuje krav mage - jakis czas ale sie jeszcze nie znalazlem w takiej sytuacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BuahahhahaJa miałem starcie (naskórka )na ulicy . Opis sytułacji : wyjebałem się na ryja .MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS MIAL JUZ STARCIE NA ULICY OCZYWISCIE CHODZI MI O KRAVMAGOWCÓW
OPISUJCIE SYTULACJE
Napisano Ponad rok temu
troche to smieszne pytanie. a tak wogole to po co ci to wiedziec?MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS MIAL JUZ STARCIE NA ULICY OCZYWISCIE CHODZI MI O KRAVMAGOWCÓW
OPISUJCIE SYTULACJE
8O
Napisano Ponad rok temu
MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS MIAL JUZ STARCIE NA ULICY OCZYWISCIE CHODZI MI O KRAVMAGOWCÓW
OPISUJCIE SYTULACJE
Ja miałem taką sytuację. Zostałem napadnięty przez sex-bombe, która chciała najwyraźniej mnie zgwałcić. Ale nie walczyłem z Nią tylko starałem się poddać. I co dalej?? Dalej to moja Mama wlazła do pokoju i powiedziała że czas na uczelnie wstawać. I wtedy wlasnie zaczęla się moja walka, o której tu już kilka ludzi wspominało A tak poza tym to po co Ci to wiedzieć??
Napisano Ponad rok temu
Skad ja to znamchodzi mi o walke :-)
codziennie gdy wstaje rano to walcze z samym sobą czy iść na uczelnie czy nie iść.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa Stronka B&B COmpany Centrum Szkolenia Formacji Ochr
- Ponad rok temu
-
Do ludzi z 3-m
- Ponad rok temu
-
PROSZĘ O POMOC ŚLĄSK
- Ponad rok temu