wielki zlot kraverów
Napisano Ponad rok temu
Milego zlotu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS a odnosnie waszej wymiany zdan na temat robienia interesu, to ja sie dowiedzialem tak jak szerokie grono ludzi zdajacych na P1 (nie majace koszulek KM) ze przy nastepnym egzaminie powinienem miec juz koszulke KM ( ktorej jeszcze nie posiadam). Wychodze z zalozenia ze jak zaczne cos osiagac , to bede dopiero mogl sobie ja kupic. Narazie cwicze w dresach i jest ok
pzdr
Napisano Ponad rok temu
MAM SOBIE DRES , DRES PIĘKNY JEST LALALAA LALALAA Jak było? looknij na stronę główną Instytu tam masz relację i fotki .widze panowie ze rafaik nie uzyskal zadnej odpowiedzi na pytanie, ja jestem rowniez ciekaw czy ktos z was byl na takim zlocie juz wczesniej i czy wie jak to wyglada???
PS a Narazie cwicze w dresach i jest ok
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS a odnosnie waszej wymiany zdan na temat robienia interesu, to ja sie dowiedzialem tak jak szerokie grono ludzi zdajacych na P1 (nie majace koszulek KM) ze przy nastepnym egzaminie powinienem miec juz koszulke KM ( ktorej jeszcze nie posiadam). Wychodze z zalozenia ze jak zaczne cos osiagac , to bede dopiero mogl sobie ja kupic. Narazie cwicze w dresach i jest ok
pzdr
Radze jednak kupić koszulkę przed egzaminem, bo inaczej może być krucho..., a do tego najlepiej jeszcze firmowe spodenki i skarpetki. Pamiętaj jednak, koszulka to minimum.
Napisano Ponad rok temu
Jaja sobie robisz prawda "firmowe skarpetki" powiedz, że żartowałeś.Radze jednak kupić koszulkę przed egzaminem, bo inaczej może być krucho..., a do tego najlepiej jeszcze firmowe spodenki i skarpetki. Pamiętaj jednak, koszulka to minimum.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
obronca nie mow mi ze jest na km rowniez obowiazek kupowania koszulek. U mnie na sekcji nie ktorzy ( njaczesciej lamusy) mialy juz caly sprzet przed wogole rozpoczeciem treningow ( czyt. torba , polar ,5 koszulek nie mowie o ocharaniaczach itd itp). Koszulke owszem sprawie sobie za jakis czas ale nie moze byc tak ze jest to obowiazek , tymbardziej ze one nie sa tanie a ja place za treningi 150zl. do tego jeszcze doszly ochraniacze wiec ladna sumka juz sie zebrala.
pzdr
Ale pamiętaj chcesz zdawać egzamin u T. Adamczyka i zdać musisz kupić firmowe skarpetki, ewentualnie slipki, bez tego ani rusz...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wizyta Wielkiego Mistrza.
- Ponad rok temu
-
Książka Combat 56
- Ponad rok temu
-
tonfa
- Ponad rok temu