Książka Combat 56
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak bys troszke mniej wiedzial niz ci sie wydaje....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli jednak ostatni raz mógłbym zabrac głos to nieśmiało nawiążę do wypowiedzi powyżej i powiem, iż osobiście nie sądzę aby BAS znalazł szerokie upowszechnienie- chyba że za pomocą swojej nieudolnej kopii- Combatu. czasami jednak można spotkać człowieka, który trochę tego liznął i coś łyknąć od niego. jest takich paru taekwondoków i nie tylko w Polsce.
to by było na tyle życzę owocnej krytyki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie znając BAS-3 trudno wypowiadać się czy Combat 56 jest jego marną czy dobrą kopią. Wiem natomiast że z Combatu 56 są prowadzone treningi natomiast z BAS-3 nie. Poza tym jeśli nie masz ochoty czegoś trenować np Combat 56 to przynajmnie przy pomocy artykułów w prasie lub z kasety wideo możesz się przekonać mniej więcej o co w nim biega. O BAS-3 do tej pory nie spotkałem się z ani jednym artykułem prasowym dotyczącym techniki, ani żadnym innym materiałem. Wszystkie mówią o doktorze Brylu. Oczywiście artykuły ani nawet najlepsza kaseta nie nauczą Ciebie walczyć, ale dają Tobie pewien pogląd na system. Natomiast opinie Bryla typy że kups zerżnął techniki z Jego systemu są jego własny problemem, no może jeszcze Jego urażona ambicja. Po prostu Kups na tym robi kasę Bryl nie i tyle.
Napisano Ponad rok temu
zostaw ten combat w pi.... zainteresuj się BAS to zaczerpniesz ze źródła.
powiem, iż osobiście nie sądzę aby BAS znalazł szerokie upowszechnienie- chyba że za pomocą swojej nieudolnej kopii- Combatu.
Tzn z jakiego zrodla?BAS jest tym pierwotnym zrodlem?Tzn ze wszyscy poprostu nieudolnie go kopiuja?No niezle sfrustrowanym trzeba byc zeby tak mowic.
O ja pierdziule.Wiec jesli ten BAS jest taki zajebisty to czemu nikt go nie uczy???Zalozcie jakies sekcje to sam sie chetnie zapisze.
A moze ja zaczne pisac ze przestancie trenowac te wszystkie Bjj,combaty,karate itd. bo tylko moj styl (wsciekle piesci :wink: )jest zajebisty!Tylko niestety nie mozna go nigdzie zobaczyc ani nigdzie trenowac.Ale jest najleprzy!No ludzie przyznacie ze to chyba niezla bzdura takie gadanie.
Napisano Ponad rok temu
a w ogóle skąd wiesz że Combat 56 jest nieudolną kopią BAS-3? A może to jest to samo pod różnymi nazwami?
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tonfa
- Ponad rok temu
-
Spodnie KM
- Ponad rok temu
-