Amphibian - pytanie techniczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez do ampha spokojnie mozna linke przywiazac.... ma koleczek z tylu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli zniszczysz przypadkiem (dobry) nóż, możesz stać sie ofiarą klątwy! Uschną Ci palce... albo i jeszcze coś.
:wink:
A poważnie... linkę można przywiązać do klipsa.
Napisano Ponad rok temu
Ale... po co? Na poczatek proponuje poczytac opisy tego noza w sieci... ja znalazlem np. taki fragment (zgadnij gdzie ):Czy ktos wie, czy w Amphibianie da sie wywiercic L.H.? Oczywiscie licze sie z utrata gwarancji w MT (ale z niczym wiecej - nie chce uszkodzic ostrza czy skruszyc rekojesci), ale przy moim trybie zycia brakuje mi w nim linki.
rękojeść jest częściowo otwarta na grzbiecie (łatwość czyszczenia) i zwęża się lekko ku tyłowi zmniejszając tym samym masę noża i polepszając jego zbalansowanie. W tylnej części rękojeści wstawiona jest mała stalowa oś przez którą można przeciągnąć linkę zabezpieczającą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O Powaznie mowisz czy żartujesz???Czy ktos wie, czy w Amphibianie da sie wywiercic L.H.?
Ja w swoim Amphie zamontowałem linke na ośce bez najmniejszych problemow wiec dlaczego chcesz cokolwiek nawiercac ?
Hawk
Napisano Ponad rok temu
Najwyrazniej przysnalem opis u Ciebie na stronie, Piter, bo w sumie tam glownie zbieralem info. Bywa jak czlowieka ganiaja po labie....
Dzieki wszystkim za lopatologie i sorry za wyskok.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Polski pazurek
- Ponad rok temu
-
Nożomaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT
- Ponad rok temu
-
Znów te pytania ;)